1080P HD 2MP PTZ IP Kamera Wifi Vonkajšia Speed Dome Bezpečnostné CCTV Kamera, 4X Digitálny Zoom, 2MP Siete IČ Domov Surveillance Camera

€23.16


Popis:

Charakteristika:

HD kvalite a Nočné Videnie 30 Metrov: Tento WIFI fotoaparát má 5 miliónov HD pixelov (1080P). Vždy, keď sa deň a noc, náš Bezdrôtový Vnútorné Kamery, poskytne vám skvelý obraz skúsenosti. Bezdrôtový IP Bezpečnostná Kamera automaticky prepína medzi denným a nočným režimom. V režime noc, WiFi Dohľadu Pet Kamera môže dosiahnuť rozsahu 30 metrov . Nech naše baby monitor fotoaparátu wifi chrániť váš domov do 24 hodín.

Akcia Detekcie. & Alarm Funkcia: Ak cudzinec plíží do vášho domu alebo položky, dojatia a ukradnuté, keď vaše dieťa plače, WiFi IP Bezpečnostné Kamery budú okamžite spustiť nahrávanie a pošli upozornenie, aby váš mobilný telefón. Môžete na diaľku ovládať smer bezdrôtový vnútorné fotoaparát v telefóne. Uvidíte, čo sa deje doma v rozsahu 360 stupňov.

Diaľkové ovládanie s Wi-Fi: bez konkrétneho displeja, môže byť Použitý ako baby monitor na zobrazenie vášho dieťatka činnosť a bezpečnosť. Bez ohľadu na to, kde ste, môžete sledovať vaše dieťa s telefóny, podložky a PC po dieťa fotoaparát pripojený k sieti Wi-Fi

Jednoduchá Inštalácia, Možností Umiestnenia Ḃ¿ Bezpečnostné kamery len potrebuje 3-postup na inštaláciu, celý proces trvá len pár minút a veľmi zaujímavé, užite si to! Budete mať viac možností inštalácie pre dohľad smart fotoaparát, 1.Vertikálne, 2.Wall Mount, 3.Strop, ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom počas procesu, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, alebo nechajte správy v Q&A. Naše profesionálne služby tím vám odpovedať čo najskôr.

OKAMŽITÝ POPLACH A OBOJSMERNÉ AUDIO V REÁLNOM ČASE KOMUNIKOVAŤ. 1.S pomocou inteligentnej kamery, každý potenciálne nebezpečenstvo budú identifikované presne a odošle na váš telefón a e-mail ihneď. 2.Potom môžete hovoriť na dieťa/pet/opatrovateľka okamžite po prijatí oznámenia. 3.Naše hluku, eliminácia vstavaný mikrofón, ktorý by mohol poskytnúť vnímavý a pokročilé rozprávanie skúsenosti.

Špecifikácie:

Funkcia:

-Vonkajšie IP Kamery, IP66 Vodotesný a odolný proti poveternostným vplyvom.

-2.0 MP high definition video nahrávanie.

-Pripojenie na telefón alebo tablet prostredníctvom 2.4 G Wifi.

-Panel s výhľadom na telefón alebo tabuľka na obrazovke.

-Obojsmerná hlasová komunikácia.

-Podpora TF kariet až do 128 GB(neobsahuje).

-Pan/Tilt/Zoom, ovládanie po telefóne Aplikáciu.

-Detekcia Pohybu.

Parametre Výrobku:

Efektívnych pixelov úrovni rozlíšenie: 5 miliónov

Osvetlenie: 0.5 lux @F1.2 (farba): 0.09 lux @1.6 (čierna a biela): infračervené režim Olux

Denný a nočný režim: automatické IR-CUT prepínanie

Horizontálne rozlíšenie: ≥1200TV linky

Video

Formát videa: 1080P

Video kódovanie: H. 264; MPEG4

Videa: 1080P

Internet

Sieťový protokol: TCPIP, HTTP, DDNS, PPOE.NIP, .FTP, RTSP.RTP

Access Protocol: Onif Štandard

Sieťové rozhranie: 1 kanál 10/100Base T Ethernet, rozhranie RJ45

WIFI: Podpora

Skladovanie: Podpora 8-128G pamäťovú kartu(Nie Include)

Iné

Zorné pole: 81.10° -26.2°

Rýchlosť rotácie: horizontálne 0° -355°, vertikálne 0° -40° druhý

Uhol otáčania: horizontálne 0° -360°, vertikálne 0° -110°

Počet infračervených: 13 high-power infračervené lampy s účinným vzdialenosti viac ako 30 metrov

Automatické ovládanie infračervené svetlo: v noci, automaticky prepínať ďaleko a blízko infračerveného svetla podľa kameru, ohnisková vzdialenosť / manual / ďaleko svetlo / svetlo v blízkosti

Vstupné napätie: DC12V2A ako štandard

Spotreba energie:

Pracovná teplota: -40C-70C

Package Zahrnuté:

1* kamera

2* anténa

1* napájací kábel

1* Užívateľská Príručka

1 sada montážne príslušenstvo

Štítky: dava ip kamery, ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, tptek ptz kamery, krimpovacie rj 45, fotoaparát surveil, ptz, kamera ip vonkajšie ptz, gadinan ip fotoaparát 5mp, ios surveillance camera.


( 1 Hodnotenie )

Počet