SmallRig GH5 L, Stredová Doska pre Panasonic Lumix GH5/GH5S Arca-Švajčiarsky Štandard L Platňa Montážna Platňa -2179

€45.07


Autor : Yetta Biela

SmallRig Vyhradená L-držiak pre Panasonic Lumix GH5/GH5S 2179

Predajné miesto:

1.Obe strany podložka a základná doska je z Arca-Švajčiarsky štandard, ktorý umožňuje rýchle prepínanie medzi horizontálnej a vertikálnej orientácie streľba.

2.Bočné dosky je slidable, takže je pohodlné, pripojte a odpojte dátový kábel. Viac 1/4"závitové otvory na bočné dosky poskytujú možnosti montáže pre príslušenstvo.

3.Kompatibilné s Metabones adaptér objektívu podporu.

4.Základová doska sa dodáva s hex kľúč umožňuje rýchlu montáž a odpojenie na strane štítku a úprava jej postavenia.

5.Základnú dosku zvyšuje výška zvýšiť priľnavosť a komfort. Je tiež kompatibilný s mnohými fotoaparát popruhy, takže je ľahké držanie fotoaparátu.

SmallRig Vyhradená L-držiak pre Panasonic Lumix GH5/GH5S 2179 je L držiak určený pre Panasonic GH5/GH5S. Obe strany podložka a základná doska je z Arca-Švajčiarsky štandard umožňuje rýchle prepínanie medzi horizontálnej a vertikálnej orientácie streľba. Výška základová doska je určená na zlepšenie priľnavosti pohodlie. Ako dobre, základová doska má 1/4"a 3/8"vnútorný otvor a hex kľúč, takže je vhodný pre užívateľov, pripojiť ďalšie príslušenstvo. To tiež má popruh štrbinou pre montáž rôznych značiek fotoaparát popruhy vrátane Špičkový Dizajn je. Bočné dosky prichádza s viacerými 1/4'threaded otvory umožňujúce pripojiť iné príslušenstvo. Napríklad, to môže namontovať na pripojenie mikrofónu. To môže tiež pripojiť na ochranu kábla HDMI. Okrem toho, bočné dosky môžu byť slided nabok, takže je vhodné zvládnuť dátový kábel.

Kompatibilita:

Pre Panasonic Lumix GH5/GH5S

Pre MB_EF-m43-BT2 Canon EF Objektív na Micro Four Thirds T Smart Adaptér kompatibilný s 1764

Pre MB_SPEF-m43-BT3 Canon EF Objektív na Micro Four Thirds T Speed Booster XL 0.64 x kompatibilný s 2016

Balenie obsahuje :

1*L držiak

1*Hex kľúč

Špecifikácia:

Rozmery produktu:148 X 64 X 86mm

Hmotnosť výrobku:180 g

Hmotnosť balenia:256g

Materiál: Hliníková zliatina

Štítky: gamepad ipega, klietka smallrig, andoer úradný, fpv časť, jedlo, blesk godox, fotoaparát nikon, prípade gh5, Lumix, klietka sony 7.


( 1 Hodnotenie )

Počet