Predseda Pohodlie Zvýšenej INTEX dvojité nafukovací matrac

€91.39


Predseda Pohodlie Zvýšenej INTEX vzduchu posteľ 152x203x51 cm podpora 273Kg max Vyrábané s Fiber-Tech technológii, dáva matrac väčšiu pevnosť a stabilitu. Integruje 220-240V nadúvanie čerpadlo a má ventil 2 v 1 pre nafúknutý/debloated v 4 min. Možnosť manuálne nafukovacím. S dvojitou vrstvou na nosenie vybavené vybavené list. Vzduch Zámok kvalitu Testu.

Pre použitie v interiéri, vzduch posteľ pre 2 osoby s novým dizajnom, ktorý je ľahké, aby sa zmestili vybavené list, zahŕňa dopravu taška tak pohodlné Ako tradičné matrace, je to opatrenie, 152 cm x 203 cm dlhé a 51 cm vysoká, maximálna hmotnosť podporované 273Kg Zahŕňa 220 elektrické nafukovacím 240V fanúšikov a deflects matrac v 4 minúty, zrekonštruované dizajn, ktorý umožňuje kábel skryť Anti-roztoč PVC matrac odolné voči prepichnutiu a trenie, rebrovaný tvaru povrchu a zamatový pocit, zaoblené rohy Interiér s technológiou Vlákien INTEX je exkluzívna Tech, matrac nie je deformovaný po použití a ponúka stabilné, pohodlné a odolné oddychovej zóny

Štítky: podpazuší holiaci strojček, taška matrac, jednoduché čerpadla, kryt vňaťou, bldc čerpadla, nafukovacie auto matrac creta, intex jacuzzi, multi funkčné nafukovacie auto matrac, dvojitý matrac, matrac intex.


( 1 Hodnotenie )

Počet