10pcs Srdce Okrúhly Tvar Krúžky Kovové Ródium KC Pozlátené Zliatiny Tlačidlo Krúžky Reťazca Spona Háčiky Pre KUTILOV, Šperky, Takže Zistenia

€3.23


Vitajte na mojom obchode

10pcs Srdce Okrúhly Tvar Krúžky Kovové Ródium KC Pozlátené Zliatiny Tlačidlo Krúžky Reťazca Spona Háčiky Pre KUTILOV, Šperky, Takže Zistenia

Zobraziť Produkt

Desciption:

Názov:10pcs Srdce Okrúhly Tvar prívesok na Krúžky

Materiál:Kov

Veľkosť & Množstvo:

Srdce ----------Cca Hrúbka 0,5 cm Šírka 3.2 cm Výška 4,7 cm ----------10pcs/taška

Kolo----------Cca Hrúbka 0,5 cm Veľké Dia 3,1 cm Malého Dia 1,8 cm ----------10pcs/taška

Farba: Rhdoium/KC Zlato

Hmotnosť obalu:Cca 20 g

Balík obsahuje:10pcs/veľa

Použitie:Keychain Spona Krúžky Pre DIY Náušnice Keychain Šperky Čo Zistenia 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím pochopiť. Uistite sa, že ste dont mysli skôr ako zadáte objednávku. 2. Prosím, dovoľte 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

3. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, budeme sa snažiť, aby slúžili pre vás!

Spôsob Dopravy

Všimnite si, prosím! Sme medzinárodná predajcovia z pevninskej Číne. Ak máte akékoľvek otázky, alebo iné špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás. Vzhľadom na časový rozdiel medzi nás, odpovieme do 24 hodín. Pre väčšinu krajín: Pri objednávke suma je viac ako 7 USD, dáme vám o štandardné poštou na prepravu.

Objednávky suma (samozrejme budeme posielať zásielky na niektoré krajiny cez www.tantra-egypt.sk Šetrič Poštovné)

Objednávky suma > USA$7, doručenie:Štandardné Post Cestnej premávky (napríklad:www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava) Objednávacie množstvo > USA$150, prepravná metóda:Rýchly post (napríklad:EMS, DHL, UPS) (mohli by Ste contac nás, ak chcete vedieť podrobnosti rôznych režimov ) Otázka A Odpoveď

Otázka: Kedy bude moja objednávka dopravení von?

Odpoveď: 95% objednávky bude dodaný out v 2 pracovných dní, prosím, neboj.

Otázka: Čo mám robiť, ak balík dont prísť?

Odpoveď: Neboj, prosím, kontaktujte nás. Budeme predĺžiť dodaciu dobu, alebo nárok na vrátenie peňazí vás.

Otázka: Čo mám robiť, ak sa vyskytnú problémy produktov?

Odpoveď: Neboj, prosím, kontaktujte nás a pošlite fotografiu. Odpovieme vám čo najskôr a my vám odoslať alebo vrátenie peňazí pre vás. Spätná väzba

Náš úspech závisí od vašej spokojnosti, takže spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba.

Sme vždy poteší a starostlivosti o našich významných zákazníkov.Kontaktujte nás, ak máte akýkoľvek problém, o vašej objednávky.Prosím, dajte nám šancu vyriešiť problém za vás.

Ak by ste chceli opustiť negatívnej spätnej väzby, alebo otvorenej na www.tantra-egypt.sk, prosím, kontaktujte nás prvý a budete spokojní s našou odpoveďou.

Návrat Politiky

Nie sme zodpovední za žiadne nehody, zdržania, alebo iné problémy, je zodpovedný za prepravné služby.

Všetky dodané výrobky sú 100% kvalitná a v dostatočnom množstve.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.Budeme sa snažiť, aby sa zabránilo problémom s kvalitou. Ak vrátite tovar z akéhokoľvek dôvodu v lehote 15 dní odo dňa, vrátime vám.

Bude kupujúci zodpovedný za prepravu poplatok vrátiť položky.

Ste vítaní, aby znovu a my vám ďalšie zľavy.

Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: sexy v krku bambulka, plastové dávky deti, sexi uniformy práce, sexy vibrátor xxxl, honda 2017 bliká, sexy undies erotické, plastové bash stráže, honda 2018 styling, plastové guličky 90 mm.


( 0 Hodnotenie )

Počet