AB triedy Sitika smrek panel gitara dyha Alaska Top 41 Palcový DIY Dreva Gitara Panel Handmade Guitars, Takže Materiál 4.5*215*5

€7.97


ZAVEDENIE NOVÉHO VÝROBKU :

Smrek dyha, slávny názov SMREK PEVNÉ DOSKY Existujú dva hlavné typy: Englemann smrek, a Stika smrek. V dnešnej dobe, gitary na trhu často používajú smrek. Funkcie: tón je veľkorysý, hrubšie, viac smerový, schopný lepšie odrážajú silu a intenzitu výkonu, bohaté na vrstvy a vysoká v jasnosti. Smrek sa v súčasnosti predávajú v našej spoločnosti sa vyrába v Alaska Sidka (Kanada), smrek. Okrem päť-rok-starý materiály, sme priamo importovať záznamy na spracovanie. Proces: Import guľatiny-triedenie (Gitara panely sú veľmi náročné, denník priemer je minimálne 90 cm alebo viac, že je to trvá najmenej 300 rokov, aby sa dobrá gitara panel)--Veľká píla na rezanie Dreva--tesniaci vosk (prevenciu praskania na oboch koncoch)--uložené mimo prirodzene dlhšie ako 6 mesiacov-z dreva, sušenie v peci bielizne------- Uložené na 2 mesiace znova-konečne dyha môžu byť spracované, uložené v stálej teploty miestnosti pre 30 dní-môže byť dodávaný--osobný ruky Gitaru, a to nádherný zvuk rozdiel medzi nové materiály a staré materiály: dlhší dreva doba skladovania všetky drevené hudobné nástroje, lepšie, najlepšie viac ako 3 roky a viac ako 5 rokov sú staré materiály. Pre viac ako 10 rokov, na gitare nie je vyrobená z materiálov. Na gitary sú vyrobené rokov a skúsenosti. Mnoho slávnych veľkých tovární, ručný klavír studios a dreva, spôsoby skladovania a čas sú veľmi prísne. Takže ja osobne odporúčame používať staré materiály ak máte staré materiály. Ak nemáte starú materiálov, môžete si kúpiť ďalšie nové materiály pre 2, 3 roky, a ukladať ich sami. Ak potrebujete moju pomoc na skladovanie metóda, prosím, zavolajte mi 13791998896 (Wang Weijie) smrek panely predávajú v tomto obchode sú rozdelené do šiestich stupňoch: C, B, A, AA, AAA a AAAAA, z ktorých všetky boli otvorené a uložené prirodzene viac ako tri roky. Naša spoločnosť striktne implementuje medzinárodné smrekového dreva triedenie normy, a má špecializované technické personál, vyberte dreva pre vás, a tam bude nikdy byť akýkoľvek jav ako povýšeneckým alebo viac-grade. Okrem toho: spracovateľský poplatok za vkladanie a brúsenie je len účtovaná cena 20 juanov. Stupeň normy sú nasledovné: Real shot mape:

Štítky: floyd rose tremolo, ručne vyrobené kovové, diy gitara auta, gitara plectrum, cobre gitarové časti, cigary box gitary časti, acousitc gitarové príslušenstvo, electr gitara, gitara auta, gitara pickguard.


( 3 Hodnotenie )

Počet