482p. 88 Tortex Ihrisku Black jazz III mediátorov 12 Ks, hrúbka 0,88 mm, Dunlop

€4.47


482p. 88 Tortex Ihrisku Black jazz III mediátorov 12 Ks, hrúbka 0,88 mm, Dunlop

Maximálna pamäť.

Nízke opotrebenie.

Presnosť a rýchlosť v atraktívnej čiernej matnej farby.

Tieto mediátori sú používané najlepšími hudobníkmi po celom svete. Tortex mediátori sú navrhnuté a vyrobené takým spôsobom, aby ich vlastnosti sprostredkovateľov z korytnačka shell.

12 kusov v jednom balení.

Hrúbka: 0,88 mm.

Priatelia, ak potrebujete jedinečnú špecifikácia, môžete použiť vyhľadávanie v obchode pošlite nám otázku. Určite sa prijať a nájsť ten správny produkt!

Dodanie tovaru je uskutočnené spoločnosťou sdek alebo mail ruskej Federácie.

Ako pravidlo, malé-veľké tovaru (príslušenstvo) sa doručujú poštou, veľké veľkosti (nástroje a vybavenie) sú dodávané SDEC.

S cieľom znížiť náklady na dopravu, používať kupóny o našom obchode =)))

Pozor!!! Ak vaša lokalita nemá miesto vydania SDEC, sme sa ponúknuť dodanie do najbližšieho bodu, alebo si môžete objednať v komentári objednávky dodanie "dverí". V tomto prípade, že dodávka bude platiť vám navyše po prijatí zásielky.

O obchode "muzsale"

Ponúkame na predaj tovaru z oficiálnych zástupcov svetových značiek na území ruskej Federácie. Pracovali sme na trhu pre hudobné nástroje a hudobné vybavenie od roku 2009. Trvalé sponzorov všetkých-ruský a medzinárodných súťažiach, kultúrnych a vzdelávacích projektov.

Naše skúsenosti vám umožňuje poskytnúť vám najzaujímavejšie tovaru z obrovskej škály. Na všetok tovar sa záruka z oficiálnych dodávateľov.

Všetok tovar je poistený. To je obrovské plus v spolupráci s nami. Vyžiadať na našej stránke. Naučíte sa najprv o nový tovar a dobré zľavy prvý.

Šťastný nakupovanie!!!

S Pozdravom, tím MuzSale

Štítky: dunlop plectrum, dieťa berco, balenie vybrať, vybrať z nehrdzavejúcej, dunlop vybrať, dunlop gitara, japonsko vybrať, plný postieľka, dunlop mediátora, dunlop tortex.


( 0 Hodnotenie )

Počet