360 g/m prispôsobiť 2mX3m(6.56ftX8.85) plne transparentný vonkajší kryt tarp,nepremokavé PVC trapaulin, transparentné dážď handričkou.

€38.91


Tejto pasce veľkosť je 2mx3m,veľkosť zahŕňa skladacie časti. Skutočná veľkosť je 2mX2.7m(6.56ftX8.85ft), Môžeme prispôsobiť všetkých veľkostí, tiež prispôsobiť gombíkovej dierky vzdialenosť a množstvo.V prípade potreby kontaktujte predávajúceho. hmotnosť:360 g/meter štvorcový.hrúbka:0.23 mm. Transparentnosť:100% transparentná. produkt používa 1 k dispozícii autá, vlaky , lode, nákladné plachtou 2 harbor airport terminal stanice môžu byť použité pre otvorené skladovanie skládky boli pokryté . 3 môže vybudovať dočasné open-air stodoly a na ktoré sa vzťahuje rôzne plodiny 4 môže byť použitý pre elektrickej energie stavby a iných lokalitách zriaďovať dočasné prístrešky, dočasné uskladnenie materiálu. 5 môžu byť spracované camping stany a rôzne stroje a zariadenia vonkajší plášť. výrobok vlastnosti a použitie bezpečnostné Opatrenia 1 nepremokavé , plesniam funkčnosť a ľahké materiály , vysoká pevnosť v ťahu , odolnosť voči kyselinám a zásadám, vysoká teplota , pranie a skladanie a pohodlné. (2) výrobok by sa mal vyhnúť v priebehu rýchle a ostré kovové úst vplyv. 3 výrobok použiť, ak poškodený, tekuté lepidlo oprava je k dispozícii . 4 . Zabezpečenia kvality výrobku, a dobré po-predajný servis pre používateľa .

Štítky: vojenské tarp, plachta na nákladných, pes úkryt, pvc plachta, tarp tieni camping, 3x3 tarp, shelter slnko, tarp, camo tarp camping, tarp stan.


( 0 Hodnotenie )

Počet