Nu-Jún Rýchle Sušenie Pláž Uterák Mikrovlákna Magic Mäkké Žmolky Ecofriendly Handričkou Camping Pohodlné Turistika, Plávanie 4 Farby

€17.38


Nu-Jún Rýchle Sušenie Pláž Uterák Mikrovlákna Magic Mäkké Žmolky Ecofriendly Handričkou Camping Pohodlné Turistika, Plávanie 4 Farby

Nu-jún - je Urban-Ocean životný štýl značky, ktoré sa zameriavajú na priniesť spotrebiteľa od mesta, aby si vody relatívna životné skúsenosti.

IDEÁLNA VEĽKOSŤ - veľký uterák 63"x30" (160x75cm)

ČERSTVÉ - naše uteráky sú navrhnuté tak, aby zostali čerstvé aj po opakovanom použití. Mikrovláknovú uteráky budú udržiavať ich farbu a zostáva bez zápachu.

VYNIKAJÚCA ABSORPCIA & SUŠENIE - mikrovlákna pláž uterák absorbuje 3x jeho hmotnosť a suché 3x rýchlejšie ako bavlna uterák. Nu-jún rýchloschnúci uterák vysušuje telo v priebehu niekoľkých sekúnd a funguje aj keď je mokrý.

VEĽKÝ, ALE KOMPAKTNÝ - mikrovlákna pack uteráky je veľmi kompaktný a ľahký, takže to zaberá malý priestor v taške. Najlepšie mikrovlákna tábor uteráky.

AKCIU KDEKOĽVEK - na uterák na pláž,yogo,jh, cestovanie, camping, turizmus, šport, rybolov, plávanie, fitness, turistiku a iné aktivity.

Package Vrátane:

1 x rýchly suché pláž uterák

1 x cestovná taška

Prečo Kúpiť Tento Mikrovlákna Uterák:

rýchle sušenie;

super absorpčné;

super absorpčné;kompaktné & ľahký;

spotrebuje menej vody na umývanie;

100% stroj umývateľný;

mäkké a príjemné na dotyk;

svetlé a chytľavé.

Na mikrovlákna materiál absorbuje dvakrát toľko ako tradičné froté uteráky, takže čistenie rýchlejšie a jednoduchšie. Aj tieto utierky možno použiť na nábytok a zrkadlá, alebo pre vozidlo na čistenie a sušenie.

Tieto uteráky tak kompaktný, že si ušetríte veľa priestoru v telocvični, alebo cestovnej taške. Ideálne Voľba Pre:pláž,šport,rybolov,cestovanie,kemping,kúpanie,turizmus,yogo.

3

Štítky: eco produkt, elektrické uterák teplejšie, tvár towl, mi cestovanie uterák, žirafa uterák, Pláž zakryť, pončo surfovať, zelená uterák, KRÁĽ HOLUBOV, mikrovlákna pre telefón.


( 3 Hodnotenie )

Počet