SEIWHALE Ram Ddr3 8Gb 1600Mhz Memoria Ddr4 2400MHZ 2666MHZ Ploche Pamäť 4 GB 16 GB Počítačových Pamätí Dimm Intel/Amd

€19.43


SEIWHALE Ram Ddr3 8Gb 1600Mhz Memoria Ddr4 2400MHZ 2666MHZ Ploche Pamäť 4 GB 16 GB Počítačových Pamätí Dimm Intel/Amd

Ak nechcete vedieť, či váš základnej doske počítača môžete použiť ktoré pamäte, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť. Ak nemáte, obráťte sa na nás, to nie je naša zodpovednosť kúpiť zle model a zbytočného odkladu použitie. Dúfame, že sa vám môže porozumieť. Okrem toho, vzhľadom na CPU a doska je problémom, ak vás dvoch kusov, jeden kanál pamäte alebo štyri kombinácie spolu , to nemôže byť schopní tvoriť dvojkanálový alebo multi-kanálový, bez pôvodného výroba je test nie je možné kombinovať osobne , môže byť nesúlad a nemôže pracovať v správnym spôsobom . Pri objednávke, prosím, na vedomie, doska model.

"O preprave Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, a prosím, zanechajte nám vaše celé meno,číslo mobilného telefónu,beacuse sme loď podľa adresu, ktorú poskytnete. Prosím, láskavo pochopiť, že zahraničných doprava bude affacted od mnohých faktorov, ako sú vlastné spracovanie,post štrajk ect. Prosím, nebojte sa a kontaktujte nás na rozšírenie prijímanie čas, ak sa nechcete dostať váš tovar v čase,a nebudete prísť o svoje peniaze. Vlastná daňová povinnosť, Ako Colné odbavenie proces sa líši v rôznych krajinách,ak tento druh tovaru musia byť zozbierané sadzobníka,kupujúci musí zaplatiť za taríf. Zvyčajne sme loď položky ako ""DAR"," k zákazníkovi s nižšou hodnotou, ak máte nejaké poznámky o to prosím, dajte nám vedieť pred zásielky. Aká je záruka?a vrátiť cenu? Sme uistite sa, že všetky barany boli testované 100% pred odoslaním,ak sa snažili každý metóda ponúkame stále nie je možné vyriešiť vaše problémy,budeme musieť urobiť výmenu.položky musia byť zaslané späť na miestnej pošte air mail(nebude akceptovať DHL/FEDEX/UPS/TNT,ect) ,keď sledovacie číslo on-line,budeme posielať nové. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave, dáme vám niektoré zľavu pri ďalšej objednávke alebo posielať náhodne darček znížiť vrátiť cenu,prosím pochopenie. Údaje v Ssd Pre Ssd,prosím, aby sa zálohovanie dát pred odoslaním negtive položky späť,beacuse data recovery je k dispozícii pre všetky Ssd,ak stratu dát,nebudeme niesť žiadnu zodpovednosť "

Štítky: ryxen 5 3600, ecc reg, ddr4 ram 2666 mhz, ddr3 ram, 1 ram ddr3, muži počítača, memoria ram, ddr3 pamäť ram, memoris ram 8 gb ddr3, ddr4 ram.


( 2 Hodnotenie )

Počet