4x4 pick up Pozastavenie Cievka Vzpery Dištančné 32mm Nadvihnite Držiak Pre Dmax / Colorado 2012+

€54.30


4x4 pick up Pozastavenie Cievka Vzpery Dištančné 32mm Nadvihnite Držiak Pre Dmax / Colorado 2012+

Funkcia: Silnejšie Hliníkové Materiel S CNC Mechined Obrábané A Laserové Ovládal S Presnosťou Na dištančné obrázku sú hrubšie pre väčšie výťah. Tieto podložky sú 32 mm hrubé a bude výťah prednej strane vášho auta približne 2,5" palcový ( 65 mm ) je To jednoduchá práca na inštaláciu základné ručné náradie. Vhodné pre : 2012 - Súčasnosť D-Max V-Cross [ TFR / TFS ] 4WD Model 2012 - 2016 Chevrole* Colorado [ RG ] ( a.k.a. Holden Colorado ) 4WD Model Toyot* Prado 90 série 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 Obsah balenia: 2*Dištančné + 6*gombíky + 6*orechy

Cievka jar Výťah Rozperný Držiak nosenie na vrchole svojej vzpery a používať originálne gombíky a orechy vášho vozidla, čo znamená, výťah, výška dosiahnuť, je oveľa väčšia, než skutočná hrúbka rozpera.

Sú schopní dosiahnuť taký neuveriteľný výťahu, ako na nižšie riadiace rameno zlúčeniny množstvo výťah z dôvodu jeho uhol a dĺžku.

Cievka jar Výťah Rozperný Držiak nie sú na 1:1 pomer, čo znamená, že výťah, výška, ktorú môžete dosiahnuť, je väčšia ako hrúbka dištančné sám.

Suma, ktorú zaplatíte, k nám len zahŕňa položky cenu a prepravné náklady.

Nie sme zodpovednosť za žiadne dovozné dane, colné odbavenie poplatky, colné omeškania a iných platieb.

Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme pomohli našim zákazníkom minimalizovať riziko platenia Daní, ale nie je zodpovedná za akúkoľvek kupujúci miestny dovozné dane alebo colného odkladu.

Ďakujeme za vaše porozumenie a spoluprácu.

Zabezpečíme prepravy do 3 pracovných dní po tom, čo sme potvrdili platby.

Ak dodaciu adresu nájde vo vzdialenej oblasti, kupujúci možno vyzvaní na zaplatenie vzdialenej oblasti poplatok. Budeme vás informovať pred odoslaním položka von.

Čas dodania nezahŕňa víkendy a festival.

Ak existuje akékoľvek omeškania, môže to byť spôsobené tým, zlé počasie alebo vlastné inšpekcie. Ak stále nie je možné prijímať položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Štítky: 4x4 výťah, výťah rozpera, súprava 4x4, isuzu d max, kód colorado, Husqvarna 350, dohodou zrkadlo, mitsubishi outlander kolesa kit, vozidlo nadvihnite držiak, dištančné jar.


( 0 Hodnotenie )

Počet