Veľká Veľkosť 40 42 44 Nové 2019 Muži Móda Vojenské Štýl Multi Vrecku Cargo Nohavice Bežné Rovné Dlhé Neforemné Nohavice Nohavice

€20.72


Tabuľka Veľkostí

TEPLÉ TIPY : veľkosť Objednávky je Ázijských Veľkosť je menšia ako USA,veľká BRITÁNIA,AU,EU veľkosť. Ak si nie ste istí, povedzte nám, prosím, vašu výšku a hmotnosť, navrhneme vám správnu veľkosť.

Tipy: Žiadne pásu !!!

Veľkosti & Farieb: 1. Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti približne 1 - 3 cm v meraní. Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás. 2. Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý, je zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. Návrat & Exchange Politiky: Po obdržaní tovaru môže kupujúci uplatniť na 15 dní na vrátenie alebo výmenu, uistite sa prosím, že tovar je nepoškodený a v pôvodnom obale, je kupujúci musia byť z nákladnej dopravy. Ak je to naša zodpovednosť, nákladná znáša nás. Napríklad: zaslanie nesprávna veľkosť, alebo je poškodený. Ak je na zodpovednosti kupujúceho, tovaru kupujúcim. Napríklad: ak vyberiete nesprávnu veľkosť a farbu. Spätná väzba: Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1 - 2 hviezdičky) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovaní tu. Ďakujeme!

Štítky: nohavice taktika, muži nohavice, fashon muž, dlhé kožené nohavice mužov, coverall, veľkých, svetlý veľkosť, coverall mužov, veľkých, svetlý ženy veľkosti, cargo nohavice, cargo muž.


( 1 Hodnotenie )

Počet