Doprava zadarmo 100ks Charms Čiernej Medi Pamäťový Drôt Náhrdelník S Skrutku Spona Choker Kábel 18"

€15.71


Funkcia Produktu:

Množstvo: 100ks

Kvalita: AAA+++

Materiál:Meď

Položky Stav: 100% Zbrusu Nový

Farba:Čierna

Približná Veľkosť:18"

Použitie:DIY remeselníci,Šperky, Doplnky, Zistenia Poznámka: položky obrázky nasnímané skutočné stavy pod biele svetelné efekty. možno farbu a veľkosť reálne tovaru líši od obrázka vzhľadom na inom počítači, prosím, nenechajte sa odvolávajú na farbu a veľkosť informácií v opise. Vďaka za vaše láskavé pochopenie.

Akceptujeme Úschovy, T/T, Bankový Prevod, atď. máme všetky platobné metódy, ktoré môžu pohodlie pre vás.

Všetky platby musia byť budúcich období, žiadne Peňažné a COD platby

Warranty & Return:

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 30 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne Náhrady sú ponúkané.

Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

Tovar vám bude dodaný do 24 hodín po plnej úhrade.

Všetky USA parcely budú zaslané prostredníctvom E-packet(7-10 dní dorazí), je možné sledovať na USPS webové stránky na celý čas

Parcely budú odoslané prostredníctvom Registrované Letecky, to bude trvať asi 10 až 20 pracovných dní, aby sa dospelo, Na niektorých krajinách to môže trvať dlhšie, pretože menej časté vzduchu letu. Niekedy to môže trvať dlhšie, keďže sa jedná o medzinárodnú leteckú poštu.

Môžeme tiež poskytnúť express poštou EMS(5-8 dní) alebo DHL ( 3-8 dní). Ale potrebuje extra cenu, kontaktujte nás, ak budete potrebovať túto službu.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Náš systém vám opustí spätnú väzbu, automaticky po si ju zaplatiť. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu na spokojnosť položky. Pošlite nám e-mail pred odchodom negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.

Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, prosím, neváhajte nás kontaktovať , sme sa snažiť odpovedať čo najrýchlejšie. Vzhľadom na časové pásmo rozdiel, prosím, dovoľte 12~24 hodín, aby sa váš mail odpovedal.

Vďaka za Váš Pohľade!!!

Štítky: čierny kábel pre náhrdelník, spona, šperky materiál, eyepin háčik, háčik drôt, pamäťový drôt 8, medený drôt, memori drôt, pamäťový drôt mix, nastavenie rámu.


( 1 Hodnotenie )

Počet