BENOO 2 KS Prenosné Skladacie Auto Uniknúť Mat protišmykový Pásik Fit All-Počasie Auto Trakciu Mat Pneumatiky Grip Pomoci Ideálny pre Sneh, Ľad, Blato

€13.41


[xlmodel]-[custom]-[54987]

[xlmodel]-[custom]-[54987]

[xlmodel]-[custom]-[8888] BENOO 2 KS Prenosné Skladacie Auto Uniknúť Mat Non-Slip Mat Nosenie All-Počasie Auto Trakciu Mat Pneumatiky Grip Pomoci Ideálny na Unstuck Vaše Auto od Snehu, Ľad, Blato a Piesok Najlepšou Voľbou Pre Vaše Auto: Ako počasie horšie a my sa blíži ťažká snehová búrka sezóny, je potrebné sa pripraviť na nečakané s anti-sklzu Snehu Trakciu Mat. Podložky sú všetky rok, všetkých poveternostných použitie, môže sa použiť v zime na snehu a v Lete v bahne, Ak budete používať ho raz, už nikdy nebudete cestovať bez neho. Toto auto uniknúť trakciu mat poskytuje núdzové trakcie pre vaše auto, pneumatiky, dostane auto zo snehu, ľad, blato alebo piesku. Je navrhnutý s šesťhranné honeycomb pre vynikajúce trakciu a zvýšené trenie. Produkt výučby: Účinné využitie, prosím jasné, sneh, piesok, hlina a iné prekáža v blízkosti pneumatiky. Keď používate, prosím uistite sa, že upínacie produkt medzi pneumatikou a vozovkou. Upravte produkt smerom smere rolling tires. Špecifikácia: Rozmery (Každý): 22 palcov (L) x 7 cm (W) x 1/2 palca (H).

Zákaznícky Servis Tipy: Obvykle vaša objednávka bude odoslaná v priebehu 1-3 dní po zaplatení. Ak máte akékoľvek otázky ,bez ohľadu na to pred podaním objednávky alebo po obdržaní produkty, len neváhajte a kontaktujte nás. Pozitívne 5-hviezdičkový spätnej väzby s obrázkami bude výrazne apprciated a dozvieš sa viac zľavu v našom obchode.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Štítky: auto lampa poľský, grip trati, ideálne, pneumatický vankúš, pneumatiky trakcie, auto nálepky, baja snehu pneumatika, ice pneumatiky, auto snehu, auto grip mat.


( 1 Hodnotenie )

Počet