Hi-end Audio Power Filter Zásuvky Verzia NÁS Moc Čistička Audio Zásuvky AC Zásuvky Napájania

€117.06


xangsane výkon filtra SA-800 horúčka úrovni hifi high power power čistička audio výstup

xangsane výkon filtra SA-800 horúčka úrovni hifi high power power čistička audio výstup Vitajte veľkoobchod! Prosím, kontaktujte nás na vyjednávať! Spolupráca Šťastná!!!

Ak potrebujete ďalšie viac, Prosím kontaktujte nás.

SA-800 používa Swiss Schaffner EMI výkon filtra, ktorý je viacvrstvový filter obvod zložený z dovezených high-end amorfný core induktory ako jadro.

Tento filter má zjavné účinky v potláča diferenciálny režim, zdravý režim, a napájací zdroj rušenia. To môže byť používané v elektronických výrobkov, ako sú audio systémy, projektory, LCD Televízory, komunikačné systémy a merania elektronika dosiahnuť neočakávané účinky. Napríklad: zvuk je viac čistej, high-frequency rozšírenie je lepšie, a nízkou frekvenciou kvalita je viac očarujúce: TV obraz je viac jasné a jemná; meracím prístrojom je viac stabilný.

● Profesionálne-grade elektrická zásuvka sa používa. Hrubé medené list, dobrú pružnosť, úzky kontakt, účinne znižujú aktuálnu reflexiu a strata kontaktov, ktoré je tiež zaručiť dobrú kvalitu zvuku.

● Pomocou vymeniteľné vstupný napájací kábel, môže byť upgradovaný podľa individuality.

● S anti-lightning a nadprúdovou ochranou zariadení, bezpečné na používanie.

Vnútorný vodič stroj používa kyslík-free medeného drôtu, a súčasný prenos je hladký a zvuk je sladká.

Štítky: ac emi filter, vzdať sa 3 časti displeja, skrutka ťuknite na položku zásuvky, hi end reproduktor, audio filter hluku, 12v auto zásuvky, rca, predzosilňovač, na elektrické zásuvky, meross smart, zásuvka.


( 0 Hodnotenie )

Počet