Vodotesný LED Stanové Svetlá 12v Ultra Svetlé Exteriéru Verandu/Dvore Nástenné Svietidlo pre 5 kolesá Karavanu Prívesu Motor-domov Morských Camping

€20.38


36.5 mm Half moon 12v LED Vodotesný Príloha Markíza Svetlo Bar Biela Shell Tento biely nepremokavé shell 12v DC stanové svetlá je vybavený inovácie technológie LED, hliníkové puzdro je ľahké tepla disspate. Vhodné pre interiér a exteriér osvetlenia v Maine, jachty, lode, obytné vozidlo, RV, suv, karavan, campervan, Prívesy, 4x4, ťažkých off road a pod. Vnútorné osvetlenie pri čítaní, chodby, osvetlenie atd. Nepremokavé funkcie, vhodné pre vonkajšie aplikácie, ako je napríklad markíza svetlá pre rybolov, GRIL a interiérové steny lampa na čítanie, veranda lampa podľa dvere atd. Pokrytie jasný objektív, zabezpečiť osvetlenie zemi kým nie dráždi oči. Povrchovú montáž pomocou skrutiek uľahčuje nosenie na povrchu priestor.

1. Prevádzkovanie napätie: 12v DC 2. Osvetlenie farby: Ultra svetlé (4000 K) 3. povrchovú montáž(nemusia zahŕňať skrutky v tejto predaj) 4. Osvetlenie flux: 250lm 5.Veľkosť 365mmx50mmx39mm 6. hmotnosť:175 g 8.40 stupeň smerom nadol, osvetlenie 9.alumium bývanie, ľahko tepla disspate 10. 5w, vysoký výkon led, surper svetlé. 11.wapterproof: IP67,vhodné pre interiérové a exteriérové aplikácie

Jeden kus 12v 5w LED Ťažkých markíza príloha light, biele bývanie

Všetky položky sú dodávané z nášho skladu v Číne. Budeme loď vašej položky, Čína Post, a to bude odosielame do 2-5 pracovných dní Po obdržaní platby.Bude to trvá 15-60 dni dokončiť dodanie.

Ak máte akékoľvek otázky vzostup počas vášho nákupu,prosím, kontaktujte nás prvý. Sme sú viac ako radi pomôžu . Ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy,neváhajte sa na nás obrátiť , sme tiež viac ako radi pomôžu s akékoľvek issueregarding sa našich produktov alebo služieb .

Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas štátny sviatok.

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. V iných krajinách alebo v odľahlých oblastiach môže trvať dlhšie.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť .

Vážime si vášho podnikania ,ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami , prosím, necháva nás 5 hviezd pozitívnu spätnú väzbu, a budeme robiť samefor vás .Ďakujem vopred.

Ak potrebujete viac , kliknite prosím na tento odkaz sa dozviete viac podrobností:

Štítky: caravan rv, trailer príslušenstvo internos, vintage rv príslušenstvo, camper rv, express van, campervan, kp39, neon napájanie, obytné karavany, muži camping svetlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet