Nové Deti Predstierajú, Že Hrať Dieťa Tvoria Hračky Make-Up Sada Kadernícke Simulácia Plastové Hračky Pre Dievčatá, Obliekanie Kozmetické Cestovný Box

€16.53


Puzdro(Rozvinúť, Veľkosť): 27*25*38cm Veľkosť balenia: 26.5*20.5*9.6 cm Balenie: Puzdro

.100% úplne nové a vysokej kvality. .Vyrobené z nezávadných plastový materiál je eko-šetrné, non-jedovatý, bez zápachu a bezpečné používanie. .Krásny tvar a svetlé farby priťahujú dievčatá pozornosť a záujem. .Všetky hračky sú spracované hladké leštené a jemne zaoblené hrany, ktorý je bezpečný pre deti. .High-simulácia nastaviť vybavené rôznymi doplnkami a zabudované zrkadlo, aby to pohodlné na používanie. .Na travle prípade je ľahký a je k dispozícii na zostupovej, ktoré je vhodné na prepravu a skladovanie. .Prostredníctvom hry, deti sú pomocou koordinácie očí a rúk, zápästia otáčania, presné a jemné motorické pohyby. .Vhodné pre viac ako tri-rok-starý deti hrať.

Štítky: make-up hračka, jemné dievčatá make-up set, ženy plné make-up set, make-up dieťa make-up, deti make-up set veľa, dieťa make-up, kaderníctvo hračka, dieťa make-up, dieťa kozmetické, dieťa make-up.


( 0 Hodnotenie )

Počet