Jednoduché, Moderné Vytlačené Obrus Olej-odolná A Nepremokavá Reštaurácia Konferenčný Stolík Obrus Kaviareň Stôl Obrus ZB017-4

€7.12


Vezmite Prosím Na Vedomie:

1.Kvôli materiálu je vyrobené z Bavlny a Ľanu,tak trochu vody môže byť dôkaz,Prosím, upozornenie na to.

2.Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyba

3.Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel

4.Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie!

Ako Vybrať Veľkosť ?

Teplé Tipy :

Vážený zákazník,prosím, na vedomie, že obrus je vyrobené z plátna,ktoré je lepšie ručné pranie v studenej vode,a môže tam má ľahkú vôňu, keď dostanete tovar,prosím, dajte ho pod slnkom, 2-3 dni pred použitím.chceme len zákazník vedieť really funkciu tovaru.a vždy sme si myslím, že úprimný by mal byť prvým pravidlom na zákazníka.

Pranie bavlny potlač a farbenie výrobkov sa objaví fade jav, umývanie, prosím, použite studenú vodu ponorné fixácia prvýkrát, nepoužívajte čistiaci prostriedok.

Nechcem naznačujú, pranie v práčke, 30 ° C, ručné umývanie studenou vodou, neutrálny čistiaci prostriedok, nepoužívajte bielidlá, ak práčke, prosím, dať do práčovňa taška, mäkké výber spôsobu, času, malo by nemala byť príliš dlhá, je zakázané bielenie chlórom suché.

S Miernym teplota na zadnej strane žehlenie, nie suché čistenie

Štítky: kaviareň tabuľka dreva, starožitný kaviareň v tabuľke, príkrovu rectangulaire, 70 cm tabuľka, kryt tabl, kola, malá tabuľka, obrus nepremokavé, káva tabl, na stôl obrus, bielizeň obrus.


( 0 Hodnotenie )

Počet