128GB Carplay Android Multimediálny Prehrávač Pre Ford Tranzit 2017 Auto DVD Video, Audio Rádio magnetofón GPS Navigatior Stereo Jednotky

€268.02


Náš sklad

1. Rýchla doprava na vašu adresu z našej RU/CZ/DF/UK/US sklade 2. Žiadne extra poplatky DPH

Android 10.0 4GB+128GB autorádia GPS Navigácie Auto Stereo Vedúci Jednotky

Pre Ford Transit Custom 2016 2017

1.Android 9.0

RAM: 4GB RAM, ROM: 128 GB ROM Podpory 4G LTE

2.Auto Gague Čip

Čip môže woek noemally pri teplotách od +80 C do -30 C, s najrýchlejšie rýchlosti

3.Podpora pôvodnej volant ovládanie

Jednoduché prepínanie medzi skladbami,kanálov a nastavenie zväzky, poskytne vám bezpečnejšiu a pohodlnejšiu jazdu.

4.Naše hodnotenie

5.Multiple Language

OSD language (Jazyk): English / ruština / French / German / Spanish / Italian / arabčina / portugalčina / turečtina / Thai / Polish / hebrejčina...všetky 53 jazyk

6.Funkcie

1.Buïte v carplay 2.Ovládanie hlasom(len v angličtine) 3.Google play 4.Rýchle Spustenie 5.360 Kamera (optinal) 6.Bluetooth 5.0 Bezstratovú Kvalitu Zvuku 7.Multi-obrazovky Interakcie 8.AHD 9.Android Auto 10.PX6 11.Riešenie napájania: 12.4 GB RAM 13.Funkcie DSP : môže zlepšiť car audio, zvýšiť kvalitu zvuku, podporu 3D a priestorového zvuku. AKO čip bol postavený v tejto jednotky .

7.Poznámka

Ak je vaše auto palubnej dosky je rovnaký ako pod fotografiu,a potom môžete kúpiť v našom obchode priamo. Pred uvedením poriadku, prosím, nám zanechať správu vášho auta, model, vyrábať rok a fotografie z palubnej dosky.(Vďaka za vašu spoluprácu a podporu vopred)

8.FAQ

Otázka Sa riadenia krúžiť kontrolu stále pracuje na tento nový rádio? áno, samozrejme,to ešte funguje dokonale . Otázka B Má podporu mojej pôvodnej vozidlo? áno ,je to aj na podporu Fanúšikov informácie,dvere informácie,TPMS,rýchlosť info a RAM ,ect. Otázka C musím rám na inštaláciu? Nie, vedúci jednotky je úplne určený podľa pôvodné vedúci jednotky panel, bude fit svoje auto jednoducho a dokonale, nie je potrebné rezať dosky a bez potreby akéhokoľvek rámu. Otázka D preto vás prosíme klienta auto panel kontrola (staré rádio)? musíme skontrolovať, či rám sa hodí pre vaše auto , a sme naše vlastné továrne a profesionálny tím. Sme predávať len vysoko kvalitné produkty, ale aj poskytovať najlepšie po predajný servis. Naša spoločnosť je princíp je "užiť si vaše auto život" Otázka E Ako o po predaji služby? Naše výrobky majú 3 rokov zadarmo záruky, a na akékoľvek otázky, môžete nás opýtať ,sme profesionálne inžinier tím vám pomôže Otázkou F, čo je CPU ? To je RK3399 PROCESOR ,ktorý sa používa six-core arm novou generáciou high-end obrazový procesor Mali-T860 ,je to najvyššia verzia kvality ako predchádzajúca generácia.

9.GPS Navigácia

Podpora GPS off-line mapy, ako sú hry ,on-line mapy a mapy Google.

10.Bluetooth

Pripojenie na telefón a volať hands-free telefonovanie/Bluetooth hudba

11.Rádio Čip NXP6686

Prednastavené Stanice FM 3*6 SOM 2*6 FM/AM Frekvencia FM:65MHz - 74MHz 87,5 - 108MHz AM: 522KHz - 1710KHz

12.Internet

Vstavaný wifi prijímač ,podpora wifi ,4G internet a telefón hotpot.

13.podpora carplay (voliteľné)

Čo môže carplay urobiť, 1:Siri :môžete komunikovať s auto cez Siri,povedz auto,čo robiť ďalej, počúvať systém vysielania informácií získaných na mobilnom telefóne,a použiť hlasové diktovanie reagovať. 2:Dotykový Displej : Auto, ktoré čiastočne podporuje CarPlay bude vybavený dotykový displej, ktorý je možné zapnúť, alebo vypnúť aplikácie na pomerne jednoduché domácej obrazovke. 3:Fyzické Tlačidlá:Autá s fyzické tlačidlá je jedným zo spôsobov, ako riadiť CarPlay ,ovládanie hlasitosti a sledovať zmeny kontroly sú plne integrované.

14 .podpora DSP(voliteľné)

64-band EQ, ktoré môžete upraviť frekvenciu subwoofer,boss,mid-ranger,mid-treble,treble,super-treble

15.Ovládanie hlasom

Hlasové ovládanie rádia pomocou siri

16.Všetky ciewing uhol displeja

17.Video : podpora HD 1080P, 4K IPS Displej

Podpora 3D hry , HD video 1080P

18.zrkadlo odkaz

Podpora zrkadlo prepojenie so systémom android a iPhone

19.Bezstratové inštalácia

1.Nátrubok na pripojenie dokovacej stanice zásuvky, nie je potrebné prelomiť líniu, nie je affeect na 4S obchode po predajný servis. 2.Inštalácia je veľmi jednoduchá,stačí zapojiť a hrať. Každý konektor je iný , takže stačí pripojiť zástrčku do rádiovej jednotky a nie sú slová, okrem jack , povedať, ktoré vodič pripojiť k tejto jack, a každý vodič má štítok povedať, čo je to drôt

20.Voliteľné

O nás

Naše po predaji služby

Štítky: carplay toyota touch 2, ford focu, tranzit, ford zámok, 2 din rádio pre android, 2din android rádio, ford mondeo, auto j11, ford mondeo iv príslušenstvo, ford tranzit mk7.


( 0 Hodnotenie )

Počet