Prenosné sluchadla, Digitálne sluchadla, Nástroje pre Seniorov Nepočujúcich Za Ucho Zosilňovač, Nastaviteľná Zdravý Sluch

€13.14


Ak zistíte, že je ťažké sluchu veľmi dobre od ostatných, sluchadlo vám môže pomôcť získať sluch, takže môžete žiť život, na ktorý ste boli zvyknutí. Tento načúvací prístroj je špeciálne navrhnutý pre sluch strata ľudí. Nosiť to môžete objavovať radosť z stretnutie s priateľmi a rodinou, cítiť istejšie pri práci a vychutnávať filmy, hudbu a TV programov.

Poznámka:

1) Nastavte hlasitosť na minimum predtým, než sebe.

2) Vyberte si špunt do ucha trochu väčšie rozmery, aby sa zabránilo whistler.

3) Zvýšiť objem postupne, aby sa zabránilo náhlemu nárastu zvuk.

4) Ak počujete vytie, skontrolujte ucho (silica gel) je vhodné a či veľkosť konektora je tesný, vhodné

5) výber zátkové chrániče sluchu a zapojený, uistite sa, že žiadny vzduch úniku.

6) Udržať ucha, plug čisté.

7) vyberte batériu, ak ju nepoužívate dlhú dobu.

Špecifikácie:

Vreckový načúvací prístroj

Max Zvukový Výstup: 129±4 dB

Max Zvuk Zisk: 58dB ± 5dB

Harmonické Vlny Skreslenie: f

Balík obsahuje:

1 * Načúvací

4 * Earplug(Rôzne Veľkosti)

1 * Návod na použitie (slovenský)

1 * Čierna skladovanie taška

Sluchadla, ktorú dostanete, bude prísť s AAA batériu,ako je to nemôže loď do vzduchu.

Retail Box je bez zahŕňajú, ale môžeme package to dobre.

Poznámka:

Pre kupujúcich z Ruska: ruská poštový úrad reqest ak chcete skontrolovať celý nume prijímača, tak láskavo povedzte nám vaše celé meno (tri slová) dodať, že dobre. Ďakujem. Po-predajný servis:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte Pozitívna spätná väzba a 5 star ak ste spokojný so službou a položku. A my vám ponúkame zľavu pri ďalšej objednávke.

Ak máte akékoľvek otázky o našich položky po obdržaní výrobku, neváhajte a kontaktujte nás prostredníctvom on-line, e-mail, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy a aby ste plná spokojnosť. Vrátenie peňazí:

Ak vrátite tovar do 15 dní po obdržaní tovaru bez dôvodu, my vám vrátime vám peniaze. Prosím, majte na produkt tak, ako je. Ďakujeme !

Štítky: double sim telefón, výkonný zosilňovač sluchu, kun telefón, ucho zosilňovač cic, zosilňovač sk, zadarmo sluchu zosilňovač, sr44, ear monitor zosilňovač ucho, auto tlačidlo telefón, 2 sluchu zosilňovač.


( 0 Hodnotenie )

Počet