Besegad Karaoke Mikrofón Prenosných Bezdrôtových Bluetooth Reproduktor Vstavaný LED Svetlá FM Rádio pre iOS Telefón Android Tablet Notebook

€6.91


Ďalšie Produkty:

Besegad Karaoke Mikrofón Prenosných Bezdrôtových Bluetooth Reproduktor Vstavaný LED Svetlá FM Rádio pre iOS Telefón Android Tablet Notebook

Podrobnosti:

5 v 1 Karaoke Mikrofón: Prenosné ručné bezdrôtové mikrofóny môže byť použitý ako mikrofón, Bluetooth, reproduktor, FM rádio, reproduktor, nahrávač. Dá vám viac vášnivý a príjemné K-piesne skúsenosti

Denoising Technológie: Tri vrstvy redukcia šumu, ktorá môže výrazne znížiť hluk produkovaný pri speve, filtre prietoku vzduchu a hluku vetra efektívne, vždy umožňuje spievať s dokonalou jasnosťou

Multi-Function: môže Sa pripojiť so všetkými Bluetooth zariadeniami, vrátane telefóny, tablet, PC, notebookov a rôznych spev aplikácie, môžete tiež vložiť TF Karty, alebo U disk používať mikrofón

Dlhý Čas Prehrávania: Vstavaný 1800mAh nabíjateľná batéria s dlhou výdržou. To nie je normálne mikrofón, vstavaný farebné LED osvetlenie, pomôže vám lesk svoje najjasnejšie! Môžete spievať a záznam kedykoľvek a kdekoľvek

Multi-Funkcia: Vhodné pre priateľov zhromažďovania, rodina, zábava, rodičovstvo vzdelávania, on-line K piesne, prax spevu, a dokonca aj auto K piesne. Hoci cvičí karaoke sám doma, môžete cítiť atmosféru karaoke

Máte radi zdokonaliť svoje spevácke zručnosti?

Snažíte sa dostať vaše dieťa do krásneho sveta hudby?

Majú karaoke party plánované?

Tento Bluetooth mikrofón je ideálny pre každého, mladých a starých, ktorí sa chcú nechať voľne a spievať svoje obľúbené piesne ako hviezdy, ktoré sú!

Špecifikácia:

Materiál: PC-ABS

Veľkosť: 27 x 5 cm/10.63 x 1.97 palec

Batéria kapacita: 1800mAh

Výkon: 5W x 2

Nabíjanie napájanie: DC 5V

Dostupné Farby: červená, zlatá, čierna

Povedzte nám, prosím, na farbu, ktorú chcete, keď si ju kúpite, alebo iný pošleme na to náhodne

Package:

1 x Bluetooth Karaoke Mikrofón

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., skutočná farba položky môžu byť mierne líšiť od obrázka.

2. Ručné meranie možno existujú 1-2cm rozdiel. Prosím skontrolujte a porovnajte veľkosť starostlivo pred nákupom, vďaka! (1 cm = 0.39 inch)

Platba >> 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >> 1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >> 1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >> 1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >> Sme v našich silách, aby našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: internetové rádio, wifi, , digitálne rádio pre android, fotoaparát microfone, mic učiteľ, prosound uhf bezdrôtový mikrofón, karaoke mikrofón ws858, bluedio bluetooth mikrofón, amazon bluetooth prenosné reproduktory, externý mikrofón bluetooth, microphon.


( 4 Hodnotenie )

Počet