Sedí Slon Stola Studne Plochy Dekor Krytý Meditácie Osviežovač Vzduchu Vodopád Dekoratívne Sochy

€25.27


Plochy Fontány

Prečo potrebujete plochy fontány? Budete pravdepodobne cítiť najviac stresu na vašom stole. Či už je to kancelársky stôl s veľký zásobník práce hromadí alebo domáceho stôl použité na dokončenie práce pre váš voľnej nohe klientov, alebo požiadať o ďalšiu prácu, ktorú pravdepodobne pociťujú stres montáž aj teraz. Najhoršie časť o stôl stres je, že ak sedíte pri stole to znamená, že máte prácu, ktorá odstraňuje väčšinu metód zníženiu stresu.

Pri práci na stole je dôležité znižovať stres pri práci bez straty účinnosti. Pritom sa budete žiť dlhšie, šťastnejší a zdravší život a zlepšia váš výkon. Čo môžete urobiť pre zníženie stresu, bez obetovania pracovný čas je zlepšiť zníženiu stresu faktorov prostredia okolo vás.

Zvážte pridanie jeden z týchto stola fontány na stôl, zasadacej miestnosti, recepcie, čakárne, alebo zlomiť miestnosti na poskytovanie pokojnej oáze pre vašich hostí a zamestnancov.Tieto sú perfektné Zen dekorácie, rovnako ako skvelé pre relaxáciu vašej mysle počas celodennej práci! Vlastnosti: Rozmer: 15 cm *11.3 cm *11.3 cm Vyrobené zo živice Elektronické prevádzkovať Čerpadlo a všetky potrebné diely sú zahrnuté ďalšie informácie,môžete si pozrite naše video online vidieť live účinok.

Štítky: elektrické fontána bambusu, voda patria fontána krytý vodopád, pivo spp mapu, buddha prameň vody, fontána vodopád, pivo homebrew, dekor fontána, buddha fontána, fontána v interiéri, tabuľka vodopád.


( 0 Hodnotenie )

Počet