Voňavé Rada Juhovýchodnej Ázie Slon Santalového Dreva,Lineárne Kadidlo Rada Kadidlo Stick Ideálny Pre Kancelárske Čitáreň Spy Jogy

€8.43


Odrážky:

1、reflux kadidlo horák je ručne vyrábané a ušľachtilý. Kadidlo burner môžete použiť dlhé kadidlo alebo kadidlo kužeľ.

2、Každý náš výrobok je ručne remeselníkov a prevedenie je veľmi jemná! Perfektné remeselné! Veľmi vhodné pre zber!

3、Lit, teplé a pohodlné. Pred návštevou, voňavé vôňa bola nielen zdvorilí a rešpektovať hostí, ale odráža aj elegantné chuť hosť.

4、V kancelárii: voňavé, čerstvý vzduch, čerstvý vzduch, udržiavať dobré telo a myseľ, zlepšenie efektivity práce. Čítanie čas: Vznietiť kadidlo a piť čaj pri čítaní knihy, môžete úplne uvoľniť svoje telo a myseľ a zlepšiť kvalitu života. V masáž jogy izba: svetlo, takže si môžete odpočinúť a osviežiť myseľ a telo.

5、Pred navštívte, kadidlo bolo odpálil na 10 minút. Vôňa bola nielen silné, rešpektovanie hostí, ale tiež odrážajú majiteľa elegantná chuť.

Špecifikácia:

Názov produktu: Voňavé rada

Špecifikácie: 10,2 cm * 1.3 cm * 3,5 cm(L*W*H)

Materiál: Vysoko kvalitná živica

Remeslo: Ručne maľované + historických remesiel

Použitie: Feng Shui darčeky, nové svadobné výrobky, darčeky pre príbuzných a priateľov, domáce dekorácie, predajňu, hotel, jóga klub dekorácie

Zoznam Balíkov:

1 * Voňavé rada

Poznámka:

1. To je ručné meranie, môže byť 1-2cm chyba.

2. Pretože monitory nie sú kalibrované isté, že farby položky v aplikácii fotografie zobrazené na monitore počítača sa môže mierne líšiť. Dúfam, že sa pochopiť!

Štítky: postupujte podľa auta, väčšinu kadidlo držiteľ, slnečné okuliare, kamery, špionážne, servo gimbal, spätnou kadidlo horák keramické malý mních stick, automatické vyhľadávanie, kužeľ kadidlo, zen záhrada s, kadidlo santalové drevo, piesok zen.


( 0 Hodnotenie )

Počet