WWOOR 2020 Zlaté Hodinky Mužov Luxusné Ultra Tenké Magnetické Oka Mužov Klasické Náramkové Hodinky Quartz Nepremokavé Športové Hodiny relojes hombre

€12.96


Špecifikácie:

Prípad Materiál: Zliatiny Prípad Priemer: 40 mm Prípade, Hrúbka: 10 mm Kapela Materiál: Nerezová Oceľ Kapela Length: 225mm (Vrátane prípade) Kapela Šírka: 20 mm Netto Hmotnosť: 68 g 30 Meter Vody Reistant

Package Listing:

- 1 x WWOOR Mužov Sledovať; - 1 x WWOOR Darčeka; - 1 x Čistú handričku - 1 x Watch kapela nastavovač (môžete nastaviť hodinky kapela dĺžka sami,nie je potrebné ísť do hodiny shop)

>>>Vážený zákazník, Tento je WWOOR Továrni Značky Pôvodného Zdroja Obchod.všetky hodinky sú na sklade, sme spravidla odosielame do 24 hodín (okrem nedele a právne sviatkov)

Obchodnej spolupráce

Ahoj,priateľ, To je Davie, chcem byť vašim dodávateľom a obchodným partnerom v Číne. Ako skúsený a vážne Factory Store,myslím, že môžete dôverovať mi, som dobrý veľkoobchod a drop shipping podnikania. Keď sme spolupracovali,môžete sa sústrediť na propagáciu a predaj,som sa mohla postarať o Zásob a prepravy. Naša firma sa získať väčšie a väčšie. Prosím, neváhajte a pošlite mi správu,ďakujeme vám za váš čas.

Www.goclever.com

Keď sa stretnete s týmito problémami,prosím, neváhajte nám poslať správu,my vám pomôžeme. 1.Sledovať a nájsť pozemok stav. 2.Colné odbavenie podporu a poradenstvo. 3.Výrobku po jeho predaji je problém. Veľkoobchod politiky 1.Poskytujú zľavy za veľkoobchodné ceny. 2.www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. 3.Poskytovať produkt s vysokým rozlíšením obrázky a videá.

Štítky: ary hodinky, aliang pánske hodinky, chrono zlaté hodinky, bs vodotesné hodinky, hodinky, medveď sledovať mužov, hodiny muž, ceasuri mužov, muži hodinky, rolex.


( 5 Hodnotenie )

Počet