Obchodné Bežné Nehrdzavejúcej Ocele Muži Hodinky Quartz Náramkové Hodinky Muž Hodiny Nepremokavé Svetelný Sledujte Muž Relogio Masculino

€16.44


Otázka encyklopédia: (Môže to byť prispôsobené?: Je možné prispôsobiť, treba prispôsobiť, môžete nájsť služby zákazníkom ak chcete diskutovať o detaily) Pýtať sa:Ako dlho bude trvať mňa dostať môj balík? Odpoveď:Zvyčajne trvá asi 7--60 dní doručiť, a každá krajina je iný. To môže byť potrebné pre Brazília, o 20-90 dní. (Produkty v našom obchode môžu byť dodávané priamo k vašim dverám zadarmo, bez návratu služby.) (Ak nie je tovar doručený do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať tovaru a odpovedať vám čo najskôr. Naším cieľom je uspokojiť našich zákazníkov!) Opýtajte sa:60 dní prešli, som ešte nedostal môj pozemok, čo by som mal robiť? Odpoveď:môžete skontrolovať na miestnej pošte a zistiť, či zásielku príde (ak to nebol prišiel ešte). Ihneď nás kontaktujte. Opýtať:som dostal pozemok, ale tovar je poškodený, je tu problém, čo musím robiť? Odpoveď:Prosím vziať nejaké fotky a videá, jasne naznačujú problém, ihneď nás kontaktujte (neotvárajte spor než sa obrátite na nás). "Budeme kontrolovať a pomôže vám vyriešiť problém" Spýtajte sa:Čo by som mal urobiť, ak je kupón dostal som skončila? Odpoveď:Prosím, nájsť služieb zákazníkom. Zistiť, či služby zákazníkom môže odoslať nový kupóny na vás!

Štítky: luxusné mužské hodinky, čierne hodinky ženy, olevs hulk hodinky, potápačské hodinky, olevs muži hodinky, bestwin hodinky, heimdallr hodinky, ženské olevs hodinky, muži tenké hodinky, hodiny mužov olevs.


( 1 Hodnotenie )

Počet