Výpredaje-- Trojuholník Moderné Zadok Scrunch Bikini Set plavky Micro Mini Brazílske Tangá Plavky Maillot De Bain dary

€7.36


štart

koniec Vitajte na návštevu mojej obchode!! Sme profesionálne plavky factory, Plavky&bikiny predať tu sú kvalitné(80%nylon+20% spandex) a dobré služby (100%). Pekný čas tu!!

detaily produktu: Špeciály to,SEXY bikiny, plavky, Brazilia bikini oblečenie, kostýmy nastaviť plavky Bikiny Dýchacích ciest plaviek-Drop ship

VEĽKOSŤ :(CM) tieto bikini veľkosť je veľmi zadarmo, pls kúpiť voľne. Je k dispozícii pre krásu lady :) odporúčame si môžete kúpiť 2 súpravy pre zmenu farby. Väčšina kupujúcich si kúpili tento roztomilý bikini bude zanechať posolstvo, ktoré chcú kúpiť ďalšie farby. Je to naozaj skvelé!

SIZECUPChest pás(cm)Hip(cm)

XS Zadarmo 70-80

S (40-42) A/B Zadarmo 75-85

M (42-44) B/C Voľný 85-95

L (s. 44-46) C/D/DD Zadarmo 95-110

PLS pozri nižšie pre podrobnejšie informácie!!

Doprava zdarma:

1.Čína príspevok letecky:

a, Svoj pozemok zvyčajne trvá 15-25 pracovné dni, aby sa dospelo v Kanade,Austrialia,Nemecko,Francúzsko a väčšina Ázijských krajinách. To trvá asi 20-45 dni, aby sa dospelo v Južnej Amerike a v Číne post Letecky;

b, Najmä Brazília a ruská, Zvyčajne trvá 50-65 dní, niekedy to trvá viac ako 90 dní,ako napríklad zlé počasie, zlý efektivitu prepravy, špeciálne fastivals a iné nekontrolovateľné faktor.

c, Ak nemožno prijať dlhá dodacia lehota, môžete použiť štandardná doprava alebo expresná preprava. Vďaka

2. Epacket: To je druh rýchlo a zdarma pre USA iba. Zvyčajne to trvá asi 10-15 pracovné dni, aby sa dospelo v USA.

Štandardná doprava: Hongkong Post Air Mail, Singapur Post Air Mail, Swiss Post a Švédsko Príspevok. Tieto štandardná doprava spôsoby sú rýchlejšie ako Čína post, To trvá asi 15~35 dni, aby sa dospelo vo vašej krajine. Potrebujete zaplatiť $3~$6 prepravné náklady na objednávku, pošleme vašu objednávku vám tieto spôsoby.

Zľava doprava: DHL / UPS / FedEx / TNT / EMS .

Platby:

Viazaný, Kreditné karty , Úniu západnej a T/T.

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe www.tantra-egypt.sk,a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Spätná väzba:

Vážime si pozitívnu spätnú väzbu, dajte nám vedieť, že ste dostali svoje objednávky a môžete uspokojiť s položkami. iste, radi vám vráti pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš.Ak ste nedostali vašu položky, alebo ak ste dissatisfy s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás v čase. Sme radi, že môžeme vyriešiť problém za vás. Vďaka.

Návrat Politiky:

Garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu.

Ponúkame vám vrátime plnú sumu, aby ste,ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou.

Ďakujeme za vašu podporu !!!

Pripomenul:

Prosím, nechajte správu na mňa, ak chcete, aby mix rôznych štýlov v rovnakej cene, alebo podobnú cenu, ak ste objednávku, a ja som sa pripraví položky pre vás správne.Ďakujeme!Kontaktovať nás môžete pred úhrady, ak chcete veľkoobchod alebo vybrať iný lodnej dopravy, budeme meniť ceny a kombinovanej dopravy v závislosti na vašej objednávky. Nebude vrátenie po zaplatení. Vítame zmiešané veľkoobchodníkov. Tešíme sa na spoluprácu s vami.

Štítky: splnomocnenie, 2021 bikiny, hnedé plavky, plavky top, 3 kus bikini set s zakryť, pareo transparentné bikiny, krava tlač sexy, bikini flamingo, bane, micro bikini.


( 4 Hodnotenie )

Počet