2 ks Veľkoobchod Pet Obojok pre Mačky, Psov, Ochrana Proti Velká Komár Kliešte Vši Prírodné Odčervené Esenciálny Olej Pet Golier

€8.58


Výroba

1、Chrániť zvieratko–Pes a mačka golier je najlepšou ochranou proti blchy, kliešte, vši, komáre a pešti. Prestať míňať čas a peniaze na mesačnej liečby. 2、Bezpečné a odolné – Formulované k dokonalosti s non-toxické prísady (na základe esenciálne oleje), prírodné anti-velká a zaškrtnite obojok pre mačky je 100% bezpečné pre vaše psy a mačky.

3、Jedna veľkosť pre všetkých - Naša obojky sú určené pre malé, stredné a veľké psy a mačky, je plne nastaviteľný, rezanie nadmernej dĺžky a to je vybavený odlúčených dizajn, ktorý ste znížili riziko zranenia a dusiť vašich domácich miláčikov.

4、Viac trvajúce: za normálnych okolností, tento výrobok trvá osem mesiacov (aj vo vode).

5、Úžasný darček: Že bude skvelý darček pre pet lover. Najmä, keď velká sezóny prichádza, je to musíte mať položky pre psa. Môžete si vybrať naše velká a zaškrtnite prevencie golier ako darček pre vášho vlastného psa alebo psa vašich priateľov alebo vašich blízkych.

Funkcie:

1.Chrániť zvieratko–Pes a mačka golier je najlepšou ochranou proti blchy, kliešte, vši, komáre a pešti. Prestať míňať čas a peniaze na mesačnej liečby.

2.Bezpečné a odolné – Formulované k dokonalosti s non-toxické prísady (na základe esenciálne oleje), prírodné anti-velká a zaškrtnite obojok pre mačky je 100% bezpečné pre vaše psy a mačky.

3.Jedna veľkosť pre všetkých - Naša obojky sú určené pre malé, stredné a veľké psy a mačky, je plne nastaviteľný, rezanie nadmernej dĺžky a to je vybavený odlúčených dizajn, ktorý ste znížili riziko zranenia a dusiť vašich domácich miláčikov.

4.Viac trvajúce: za normálnych okolností, tento výrobok trvá osem mesiacov (aj vo vode)

5.Úžasný darček: Že bude skvelý darček pre pet lover. Najmä, keď velká sezóny prichádza, je to musíte mať položky pre psa. Môžete si vybrať naše velká a zaškrtnite prevencie golier ako darček pre vášho vlastného psa alebo psa vašich priateľov alebo vašich blízkych.

Popis:

Názov produktu: Prírodný Esenciálny Olej, Odčervené Pet Golier

Zloženie: 5% prírodný esenciálny olej, 95% ostatných zložiek

Špecifikácia: Vhodný pre obvod krku v 60cm/23.62 v plnej dĺžky je o 63.5 cm/25in, šírka je cca 1cm/0.39 v

Váha: cca 60 g

Funkcia: Dať preventívne opatrenia prvej, sterilizácia a odčervené

Balenie Zoznam:

1 box hmyzu prevencie pet golier(2 ks)

Štítky: tic hodinky, vankúš trubice, hlbb obojok, neko obojok, mačka vydesiť, golier rozhovor, bluetooth reproduktor, Mačka, japonský veci, pes.


( 1 Hodnotenie )

Počet