Konopný Olej pre Úľavu od Bolesti, Úzkosti, Spánku Anti-Poburujúce Extrakt Kvapky Semena Olej Čistý Organický Terapeutickej Triedy

€3.41


Veľkosť: 10*3*3 cm

Čistý obsah: 30ml (5000mg/2000mg)

Hmotnosť: 95g

Funkcie:

1. Olej je lisovaný z pražených vybraných konope semená, ktoré je charakterizované arómu a chuť, ktoré sú typické pre semená konope a zelenej farby.

2. Úľavu od bolesti: Jeden z najslávnejších prínosy pre zdravie konopný olej je jej analgetický (bolesť striedajúci) účinky. To je si myslel, že konopný olej pôsobí na receptory v mozgu a imunitného systému, k zníženiu zápalu a zmierňujú bolesť.

3. Boj proti Úzkosti:Zatiaľ čo konopný olej, extrakt je najviac bežne používané na liečbu fyziologické príznaky, stále rastie telo výskum, ktorý naznačuje, že môže byť tiež použitý v liečbe rozsah duševné zdravie podmienky, vrátane úzkosti.

4. Zlepšiť Kvalitu Spánku: Konopný olej pomáha aj pri spomalenie závodné mysle, čo zase podporuje vysokú kvalitu relaxačné hlbšieho spánku.

5. Vyživuje Vlasy: semená Konope ropy, ako je Arganový olej na vlasy, je dobrým zdrojom mnohých živín, ako môžete zdravie vašich vlasov.

2000mg

Štítky: anti-poburujúce krém, cdb olej, esenciálny olej terapeutické, massag olej, olej úzkosť, terapeutické esenciálny olej, zvládnuť stres, úzkosť, separity úzkosť, bylinný olej na penis, olej úzkosť detí.


( 0 Hodnotenie )

Počet