Midea Vzduchu Fryer Domov Multi-function Vyprážanie Zadarmo Fryer 1.8 Lmini Gombík Hranolčeky Stroj MF-KZ15E201 220-240V diy vyprážané kuracie sporák

€70.30


To je iba obchod pre sunshinelife, každá kópia tento obchod je komodita názov, obsah, obrázok správanie je neetické a nezákonné správanie. prosím väčšina kupujúcich vedome odolať predávajúci, ktorý krádež mojom obchode tovaru, názov, obsah, obrázky. budeme sťažovať, to nezákonné správanie ali.Ďakujem.

Čínsky tlačidlo ,budeme písať v angličtine znamená, že na papier a budú dodávať kupujúcemu s týmto tovar,Tak to je jednoduché použitie.väčšinu času, keď viete, tlačidlo na mysli,viete, ako používať,väčšina maker je dizajn pre jednoduché používanie。Ďakujeme

Vysoká nadmorská výška nízke napätie(220-230-240v )adaptívne!

Pošleme na zástrčku, ktorá vyhovuje vašej krajine,ako Nemecko ,zašleme eú plug,Spojené Štáty zašleme usa plug。A vás tiež môžu povedať, plug ste krajiny použitie,, aby sme mohli pošlite jeden,ďakujem。Ako eú plug:

Otvorená metóda

Pull-out

spôsob, ako ohrievať

360 ° cyklické kúrenie

Značky

krásne

farba

zelená

Certifikované model

MF-KZ15E201

metódy kontroly

Mechanický gombík

Kapacita (L)

1.6 L

Funkcia parametra

špeciálne funkcie

Funkcia načasovanie

Špecifikácie

Veľkosť produktu (mm)

218 * 262.6 * 291.8

Menovitý výkon (W)

1230W

Menovité napätie (V)

220-240V

Produkt čistá hmotnosť (kg)

2.7 kg

balenie zoznam

Hlavnú jednotku * na 1, smažiť vedro montáž * 1, pečenie zásobník * 1, inštrukcie

Štítky: fryer olej, xiomi vzduchu fryer, roztočov vákuum, blok baňa, cyklónový odlučovač, pre vysávač, hlboké olej fryer, zlato hamsa náhrdelník, vzduch fryer, fissman pan, panvica kuracie stroj.


( 2 Hodnotenie )

Počet