Autodiely oe číslo 3102010P3010 pre JAC T6 koliesko, kryt

€8.26


S cieľom ušetriť oveľa viac času a znížiť zbytočné straty pre nás oboch .Prosím potvrďte tovaru fotografie s nami pred odoslaním .

Popis Produktu

Názov produktu:koliesko, kryt OEM Číslo :3102010P3010 Aplikácie:JAC T6 Package:Neutrálne balenie s časťami číslo nálepky MIN:1 KS Dodacia lehota:1-7days Miesto:Hefei, Čína

Detail obrázkov

Spôsoby dopravy

Naše služby

1. One-stop servis, aby poskytli všetky jac motors náhradné diely (JAC osobných automobilov častí. Vozidlo náhradné diely. Vyzdvihnutie T6 T8 častí. GM maxus Častí. Foton Častí. Benz Viano. Vito. V triede. Springter Diely.... ) 2. objednávka od 1 ks až po veľké, aby do kontajnerov 3. Odpovieme vám na vaše otázky v 24 hodín. 4. po poslaní, budeme sledovať výrobky pre vás raz za dva dni, kým sa dostanete na produkty. Keď dostal tovar a poskytnúť nám spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky o problém, kontaktujte nás, my vám ponúkame vyriešiť spôsob, ako pre vás.

FAQ

Q1. Aké je vaše podmienky balenie? Odpoveď: vo Všeobecnosti, sme pack náš tovar v neutrálnej okná , pôvodné oe kartónov a značiek AQBP balíky Q2. ako urobiť objednávku, ak potrebujete jac dielov neboli v www.tantra-egypt.sk shop ? A. ak www.tantra-egypt.sk obchod nemá žiadne súčasti ,ktoré potrebujete, oznámte nám to a my vám nájsť to z našej veľký sklad ,snímať fotografie a poslať cena pre vás . Q3. koľko by ste mali platiť peniaze, či kúpiť niektoré položky spolu ? Odpoveď: po zakúpení niektoré položky spolu , tam sa bude rôzne poplatky za doručenie a iný tovar, cena , aby sme mohli diskutovať o tom, ako urobiť najlepšie prepravu spôsobom . Q4. Aký je váš čas doručenia? Odpoveď: vo Všeobecnosti, to bude trvať 30 až 60 dní po obdržaní vašej platby vopred. Konkrétny čas dodania závisí na prepravu spôsobom a v rôznych krajinách . Q5. Môžete si vyrobiť podľa vzorky? Odpoveď: Áno, vieme vyrobiť podľa vzorky alebo technické výkresy. Môžeme stavať formy a príslušenstvo. Otázka 6: Ako si urobiť naše podnikanie dlhodobé a dobrý vzťah? Odpoveď:1. Držíme kvalitné a konkurencieschopné ceny na zabezpečenie našich zákazníkov prospech ; 2. Vážime si každého zákazníka, ako náš priateľ a úprimne podnikanie a spriateliť sa s nimi, bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú.

Štítky: jac s5, jac t6, jac s3, ford ranger t6, jac s2, upraviť s3, pre jac rein, muži jac, jac, muž jac.


( 0 Hodnotenie )

Počet