ANMINGPU 2x signalizačná kontrolka 1157 BAY15D Led P21/5W 3030SMD 1156 P21W Led BA15S BAY15S PY21W Zase Signálneho Svetla Zálohy Brzdové Svetlo 12V

€4.08


Funkcie:

1.Konštantný IC Regulátor bude impovia led žiarovky " life span pre to budú udržiavať aktuálne stabilné, aj keď pracovné napätie zmeny pri práci.

2.Žiarovky vybavené konštantný prúd jazdy IC a Hliníkové Dosky plošných spojov. Rýchly tepelný rozptyl ,tepelne-odolné, bez digitálneho a VHF rádio rušeniu signálu.

3.každá žiarovka obsahuje Vysoký výkon 27PCS 3030 LED čipy Tak, že to bude oveľa jasnejšie, než normálne čipov na trhu.

4.Vyrobené s vysoko kvalitného hliníka, ktorý je trvanlivý a odolný voči poveternostným vplyvom. All-in-one hliníkový profil ako teplo vedenie systém,360 stupeň tepelného vyžarovania.

5.IP65 vodeodolný robí môže pracovať v akejkoľvek zlé poveternostné podmienky.

6.Kúpiť s dôverou, ponúkame "JEDEN ROK" záruka na položku(y)

7.Rýchle a jednoduché plug-and-play inštalácia, ktorý zapadá priamo do pôvodných ľahkých puzdier.

Poznámka:

Tento produkt nemôže byť použitý na svetlá pre denné svietenie, ani nemôže byť používaný na motocykle. Viac ako 95% vozidiel, systémov, táto žiarovka nemá Canbus chyba, ale niektoré Európske a Americké autá môžu potrebovať zaťaženie rezistorov (dekodéry), ako Dodge, Chrysler, Jeep, Jim, Jim, GMC, BMW, Volkswagen, Mercedes Des Bens et al. Ak si nie ste istí, aký model kúpiť, a či je vhodná pre vaše auto, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, ďakujem.

Pätica Typu:

1157 BAY15D P21/5W

1516 BA15S P21W BAU15S PY21W

Prosím, rešpektovať! !! !! Informácie o tom, ako na sledovanie balíkov:

Môžete si to overiť na www.17track.net/cn ak nepoznáte číslo zásielky, prosím, kontaktujte nás. Záruka a spätná Väzba

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Prosím, dajte nám 5-hviezdičkový chválu, podporte nás

2. Všetky položky, ktoré budú testované pred zásielky. Kúpiť s dôverou! 3. Ak ste nájsť položky, ktoré sú chybné alebo nevyhovujúce keď sa zobrazí položky, môžete sa obrátiť na oddelenie služieb zákazníkovi prostredníctvom e-mailu, a my sa vráti, reedícia alebo vrátenie peňazí , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné znížiť navzájom straty a dosiahnuť maximálne Výhody. Služby Účely: Poskytnúť zákazníkom to, čo potrebujú, viac služieb a pohodlné nakupovanie. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Zamestnanci náš servisný tím má rozsiahle skúsenosti v oblasti popredajných služieb. E-maily budú odpovedal rýchlo do 24 hodín . Naša spoločnosť bola odhodlaná poskytovať zákazníkom vysoko kvalitné LED automobilový svetlá.

Štítky: anjel vankúš, led p21w, úlohou svetlá, 24v led svetlá autobusu, muž zase signál, led f 24v, led, led py21w, brzdové led, led p215w.


( 2 Hodnotenie )

Počet