GTinthebox 2ks OEM Jasný Objektív Červená LED Zadné Bočné Obrysové Svetlá Svetlá Žiarovka Pre Obdobie 2010-Chevy Camaro 12V

€16.37


Popis Produktu

Táto stránka predstavuje súbor jasný objektív strane trhu lampy na obdobie 2010-2015 Cherolet Camaro. Ak by ste chceli vymeniť tie nudné zásob oranžové bočné obrysové svetlá, ktoré sú celkom eyesore, teraz je vaša šanca! Každý balík obsahuje pár amber LED diódy umiestnené v čistej strane značky na zadný koniec Chevy Camaro. Tento súbor jasný objektív LED, bočné obrysové svetlá sa pozdvihnúť vaše svaly auto je vzhľad, kompletný jeho silný prítomnosť, ako to jednotiek dole na ulici alebo ťahá do parkovisko. Dvojice LED, bočné obrysové svetlá sa zmestí na obdobie 2010-2015 Chevy Camaro.

Špecifikácia

Stav: Úplne Nové Hodí sa pre obdobie 2010-2015 Chevrolet Camaro OEM jasný objektív bočné obrysové svietidlá Priame uchytenie nahradenie č zmena vyžaduje Zbaviť sa tých starých a zastarané zásoby objektív bočné obrysové svietidlá so skutočne jasný pohľad

Kompatibilita

Pre obdobie 2010-2015 Chevrolet Camaro zadné bočné obrysové svetlá

Inštalácia

LED svetlá sú veľmi jednoduché na inštaláciu. Stačí ho zapojte do zásuvky. (LED žiarovka má + A -terminál. Ak sa nerozsvieti po vsunutí do zásuvky, všetko, čo potrebujete urobiť je vložiť ho oppositely.)

Láskavo Tipy

Vezmite prosím na vedomie, že každé vozidlo, model je dodávaný s pár rôzne trim/voliteľné balíky. Niektoré trim/voliteľné balíky prichádzajú s rôznymi žiarovka modely, takže prosím skontrolujte aktuálne skladom žiarovka model & bývanie veľkosť pred nákupom. DÔLEŽITÉ: Obutie poskytnuté informácie sú len pre referenčné účely. Prosím, uistite sa, že na zápas presný časť čísla medzi táto časť a časť, ktorú ste výmena. Kontaktujte svoju techniku, alebo nám pošlite správu uistite sa, že sa zhoduje presne v prípade pochybností pred nákupom. Predávajúci nie je zodpovedný, ak kupujete nerovnocenné časti. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, ďakujeme!!!

Štítky: xtrons canbus box, gtinthebox kia, 2010 camaro, camaro strane marker, chevrolet sonic, camaro zadné, chevrolet chevy sonic, camaro strane, nárazník camaro, camaro predné.


( 0 Hodnotenie )

Počet