220V 2 kanály Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Prednej Radič pre Elektrické Projektor Obrazovky Elektrické Závesy/Tower, garážové brány

€11.94


Špecifikácie:

Názov produktu: 220V dve motorové cúvaní diaľkové ovládanie spínača

Pracovné napätie:

Diaľkové ovládanie: 12V DC

Ovládanie karty: AC 200-240V

Zaťaženie výkon: 500W alebo menej

Pracovná frekvencia: 433MHZ / 315MHZ

Pracovná teplota: -25 ℃ ~ 75 ℃

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: 50-100 metrov

Veľkosť produktu:

Radič veľkosť: 100 x 60 x 30 mm/3.94 x 2.36 x 1.18 v

Diaľkové ovládanie veľkosť: 10 x 40 x 12 mm/0.39 x 1.57 x 0.47 v

Antény dĺžka: 19 cm/7.48 v

Hmotnosť výrobku:

Control panel (ovládací panel: 94 g

Diaľkové ovládanie: 30g

Produkt materiál: ABS

Funkcie:

1.Tento bezdrôtový prijímač, regulátor a tri tlačidlo diaľkové ovládanie je komplet bezdrôtový digitálny inteligentné diaľkové ovládanie komponentov, ktorý sa používa hlavne na kontrolu AC motor pozitívne a negatívne otáčania (napríklad: projekčné plátno, elektrické záclony, elektrické vešiak, garážové dvere, zaťahovacie dvere, atď.), na ovládanie zariadenia, pozitívny a negatívny reverz, alebo zapnúť/vypnúť konverziu, na dosiahnutie drôtových a bezdrôtových kompatibilné.

2.Tento prijímač, regulátor má vysokú dôvernosti, veľké skladovacie kapacity, stabilný výkon a nízku spotrebu energie charakteristiky, a jednoduché použitie, bez použitia tradičných jumper alebo kód prepínač, len príjem bezdrôtového signálu a obchodu, môžu byť použité na dosiahnutie podporu.

3.Každý prijímač, regulátor môže uložiť viacero žiariče (diaľkové ovládanie), ak vzdelávania diaľkové ovládanie je stratený v používaní proces, len je potrebné vymazať údaje, ktoré máte uložené v radič, stratené diaľkové ovládanie diaľkové ovládanie bude mať žiadny vplyv na prijímač, regulátor. Ak chcete znova získať práva, musí byť re-sa naučili vlastník opäť, tak, že vlastník môže zbaviť obáv, ale aj pre pridanie nového diaľkového ovládania.

Použitie metódy:

Zistite, kód: otvorte panel prijímača, stlačte učiace tlačidlo (nastavenie posuvu) po pripojení napájania, a potom svetlo začalo blikať, uvoľnite vzdelávania tlačidlo a stlačte ľubovoľný kláves, svetlo vypnuté, čo signalizuje, že vzdelávanie úspech.

Elektroinštalácie: Prosím, postupujte podľa doska známky, pripojte napájací kábel a kontrolnej linky

Diaľkové ovládanie a ovládací panel tlačidlá:

hore kľúč: bývalej kľúč; v = key: zastavte, vypnite; dole: tlačidlo next key

Štítky: projektor obrazovke diaľkového palec, premietacie plátno vonkajšie, diaľkové ovládanie pre premietacie plátno, ovládanie projektora, premietacie plátno prepínač, diaľkové prenosný projektor, , premietacie plátno remote controller, elektronické projektor obrazovke diaľkového, vzdialená obrazovka, acer projekčné plátno diaľkové ovládanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet