G20S Bluetooth 5.0 Lietať Vzduchom Myši Gyroskop, IČ Vzdelávania BT5.0 Bezdrôtový Gyro, Diaľkové Ovládanie G20S G10 G10S pre Mibox Android TV BOX

€7.63


POZNÁMKA: Iba vypínač napájania možno naprogramovať pre IR vzdelávania.

Tento Bluetooth vzduchu myši, č USB dongle Ako Párovanie, mazanie a spárovanie prostredníctvom Bluetooth: 1.Pred použitím tohto prístroja, musíte najprv zapnúť funkciu bluetooth na vašom prístroji. 2.Potom dlho stlačte"OK+Return" tlačidlo,keď je LED svetlo bliká rýchlo, to enter pre režim párovania. 3.Kliknite na tlačidlo" pridať "a vyhľadávania nových zariadení" na váš prístroj nájsť tento vzduch myši meno(napríklad : BLE Remote), kliknite na meno pripojenie. Viac informácií pleaser pozrite si používateľskú príručku, ďakujem. Teplé Tipy: To nie je univerzálne diaľkové ovládanie. Ak niektoré tlačidlá funkcie nemôže byť Plne kompatibilný s vaším prístrojom, to je normálne, a nie kvality problém,V tomto prípade žiadna záruka je poskytovaná.

Štítky: air mouse, g30 vzduchu myši hlas, g30s air mouse, bluetooth remot, g10 nôž, vzduch klávesnica myš, mibox xiao, air mouse g10, G10, mibox c8.


( 0 Hodnotenie )

Počet