Kože Flip puzdro Pre Samsung Galaxy A01 A11 A21 A41 A51 A71 A81 A91 A50 A30 A70 A20E A70E prípade Peňaženky Karty Bývanie Kryt Fundas

€3.51


Obrázok Zobraziť

1. Máme loď na www.tantra-egypt.sks adresu len , Prosím, uistite sa, že vaša adresa na www.tantra-egypt.sk zápasy dodaciu adresu, ako budete platiť. 2. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov. Tieto poplatky sa o kupujúcich zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. 3.Od medzinárodné dodávky je vysoko závislá na logistické spoločnosti a miestnych povinnosti, ak nechcete dostať váš balík na dlhú dobu, prosím, kontaktujte nás okamžite pre viac pomôcť. 4. Zvyčajne sme loď cez Čína Príspevok Air mail, Holandsko Pošta , DHL a ďalšie doručenie . Sedliak loď na sobotu alebo v nedeľu, ako aj Čínske tradičné sviatky. Platby: 1. www.tantra-egypt.sk prijať Escrow/Kreditnej Karty/Peniaze Booker/Western Union. 2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní. A ak budete mať akékoľvek problémy, na to, aby platbu, prosím, kontaktujte nás čo najskôr. Návrat Politiky A Záruky 1. Všetky naše položky sa vzťahuje na jeden rok záruka. 2. Ak nie ste spokojný s nákupom, budeme radi, ponúknuť výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní,ale mali by ste bremeno, expedičný poplatok pre zaslanie späť. 3. Za vrátený tovar musí byť v pôvodnom podmienky, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady. 4. Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položky. Tak vám môžeme poskytnúť na správnej adrese. Pripomienky: 1. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. 2. Snažíme sa zarobiť 5-star rating od každého nákupu. Po prijatí nákupu sa, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s položku. Vašu spätnú väzbu a spokojnosť je naozaj pre nás dôležité. 3.Ak tam bolo niečo neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu a budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a zabezpečiť vašu spokojnosť. Dochádzky negatívnu spätnú väzbu je nikdy dobrý spôsob, ako sa vysporiadať s problémom. Prosím, neváhajte cantact nás pokiaľ máte akýkoľvek problém. Dúfam, že sa môžeme nadviazať priateľské obchodný vzťah.

Štítky: a51 prípade samsung, samnsung galaxie a71, a50 prípade samsung, samung galaxy a71 kryt, coque samsung galaxy a51 prípade, zahŕňa samsung a21s kryt, hriech a51 prípade, a21s prípade, sao, samsung galxy a21s prípade, a41 prípade samsung.


( 2 Hodnotenie )

Počet