Pre Xiao Redmi 7A Kožené puzdro Pre Coque Xiao Redmi 7a Prípade Flip Cover Peňaženky Knihy Telefón Prípade Funda Xiao Redmi 7A Prípade

€3.80


Pre Xiao Redmi 7A Kožené puzdro Pre Coque Xiao Redmi 7a Prípade Flip Cover Peňaženky Knihy Telefón Prípade Funda Xiao Redmi 7A Prípade

Materiál: Vyrobený Z Vysoko Kvalitnej Mäkkej TPU Gél Gumy + PU Kožené Štýl: Cool Fashion Mágia Štýlový Unikátny Mobilný Telefón Prípade Kryt Plášťa Fundas Coque Funkcia: Back Protector nárazuvzdorný + voči Poškriabaniu + Protišmykových +Nečistotami-odolná

-- Sme podporu zmiešané farby objednávky, ak si chcete kúpiť sadu rôznych farieb, prosím, určiť farbu a počet v správe, alebo nás kontaktujte on-line, budeme loď podľa vašich vybrané položky. Vitajte na veľkoobchod .

-- Ruský priateľ, Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne. Vďaka za pochopenie

-- Prijímame len Alipay . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

-- Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

-- Zásielky podporu Čína príspevok air mail , Epacket , EMS , DHL .

-- Objednávky budú spracované včasné po zaplatení overenie.

-- My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

-- Ak ste si dostal tovaru do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie dilivery dátum , vďaka

-- Sme profesionálny výrobca prípade mobilného telefónu v Číne. Naše výrobné môže produkovať veľa druhov telefóny, príslušenstvo.

-- Ponúkame na predaj telefón príslušenstvo celého sveta, zákazníkov veľmi páči dizajn našich výrobkov . Povedali, že výrobky sú najlepšie, čo majú splniť. Väčšina z nich udržať veľmi dlhodobej spolupráce s nami.

-- Naši profesionálni a skúsení technici boli špecializujúca sa na telefón prípade viac ako 5 rokov, vedia presne, aké dizajn je vhodný pre ľudí a aký dizajn by kvality lepší . myslíme si, že to bude najväčšia podpora pre našich zákazníkov, sme si istí, že môžete rozšíriť svoje podnikanie rýchlo v budúcnosti na veľmi dlhé obdobie a ďalšie oblasti.

-- Ponúkame našim klientom najlepšiu kvalitu telefón výrobku tak, že môžu zarobiť najväčší zisk. Máme prísne QA a QC systému. Opravu sadzby náš produkt je pod 1‰ .

-- Silné výrobné kapacity : 50000 ks za mesiac, ktoré by mohli poskytnúť všetky prispôsobené dizajn telefónu prípade, alebo balíku na vyžiadanie.

Štítky: funkcie redmi 7a, 8 palec, muži peňaženky xiao, 7a redmi prípade, kniha prípade redmi 7a, mi xiomi, 7 poznámka xiao, prípade redmi 7a kremíka, 6 pro xiao, redmi xiao.


( 2 Hodnotenie )

Počet