10x14mm 10pcs/pack Pokles Najvyššej kvality Multicolour Prírodné zirkón,zlaté base Super flash šiť na kamene,diy/doplnky v podobe Šperkov

€3.71


Poznámka: tento jeden pazúr zirkón je vybraný s high-kvalitné prírodné zirkón mozaiky. Nie je to sklené imitácie s mnohými aspektmi.

Názov položky: Prírodné ziron s pazúr

Farba: veľa farieb, môžete zvoliť

Veľkosť: 10x14mm 10pcs

Tvar: DR tvaru

Materiál: prírodné ziron

Použitie pre odev, tkaniny, obuv, spp, a kdekoľvek vás napadne.

Upozornenie: Vážení zákazníci, všetky naše výrobky sa predávajú od výrobcov. Kvalita je najlepší a cena je najnižšia. Naše zisky sú veľmi nízke, takže pre objednávky menej ako 5 eur, budeme posielať ekonomické balíky (balíky nemajú žiadne informácie o sledovaní). Viac ako $5 pošleme štandardné logistiky (s sledovania informácií). Avšak, bez ohľadu na to, ekonomický balík alebo štandardné triedy, sme sa zaviazali k plnú náhradu, ak sa balík stratí v priebehu prepravy.

Zirkón je silikátových minerálov. To je hlavný rudy extrahovať zirkónia. Zirkón je široko distribuované v kyslých igneous skaly, ale aj v metamorfných hornín a iných sedimentov. Zirkón je veľmi stabilná a chemické vlastnosti, tak gem triedy zirkón môže tiež byť videný v riečnych štrkov. Existuje mnoho druhov zircons. Rôzne zircons budú mať rôzne farby, napríklad čierne, biele, oranžové, hnedé, zelené alebo bezfarebný a transparentné. Po rezanie, gem triedy zircons sú veľmi podobné diamanty. V minulosti sa tiež nazýva zirkón zirkón.

Ako rýchlo zistiť, zirkón a diamanty? Transparentnosť test: ak si nakresliť čiaru na papier, dať "diamant" na papier. Ak vidíte riadok cez diamant, nie je diamantu, pretože diamant bude odrážať 100% svetla, a to by nebolo nič vidieť. Vlhkosť test: na rudy halitus halitus šíriť veľmi rýchlo. Povrch diamond je veľmi hladký. To nemôžem udržať vody a kondenzátu. Chyba testu: starostlivo sledovať, rudy s lupou, ak môžeme pozorovať niekoľko drobných chýb v rudy, potom je to skutočný diamant. Pokiaľ to nie je veľmi ideálne diamond (takmer nemožné). Falošné diamanty sú vždy veľmi čisté a jasné. UV test: ak existuje pomerne high - end zariadenia, je možné sledovať pomocou ultrafialového svetla, ak je možné zmeniť farbu, je to skutočný diamant, pretože skutočný diamant je reaktívne na ultrafialové svetlo.

Štítky: sr2ez, dr. kameň, lekár kameň, surové kamene opál, fancy plastového vrecka, drstone, crystal neon, super lepidlo na pvc, panti, multicolour topánky na podpätku.


( 2 Hodnotenie )

Počet