VYNIKAJÚCE ELITE SPANKER Vonku Rovno Armády pánske Nohavice Vojenské Športové Nohavice Lov Camo Armády Splash-dôkaz Vody Nohavice

€30.51


Možno naša cena nie je najnižšia,ale my sme sa vždy udržať na výrobu vysoko záruka kvality produkcie.

Sme fotografovať s skutočného produktu pre vás odkaz nižšie, prosím, dodržiavať skutočného produktu v prípade jemných farebných rozdiel medzi obrázkami a skutočný výrobok alebo akékoľvek chyby. Prosím, nechajte Asi 1 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie, ďakujem (Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm o výške 0.39 inch)

Funkcia:

Nohavice tvoria kvalitné a trvanlivé 65% Polyester, 35% Bavlna materiál.Ponúka vynikajúci komfort a rozsah pohybu.

Skutočné self-locking hardvéru zips, odolné modul tlačidiel. Šesť pás slučky. ľahký a priedušný, poskytujú zvýšené pohodlie pri.

Vojenské uniformy nohavice pre mužov majú 2 predné vrecká, 2 zadné vrecká a 2 malé bočné vrecká dať skladací nôž alebo baterka, ktoré poskytujú primeranú zabezpečeného ukladacieho priestoru, zatiaľ čo na cestách

V lezenie, kempovanie, cyklistika, turistika, cyklistika, vodné športy, horolezectvo, rybolov, dobrodružstvo, cestovný ruch, hliadky a iné outdoorové športy alebo každodenných činností.Ľahko pretiahnuť svoje telo.

Nájdete veľkosť grafu v popise pred nákupom. Tabuľka veľkostí Produkt Displej Farebná obrazovka Vášho príchodu je naše šťastie, váš nákup je v našej moci služby s pozdravom pre vás.

Štítky: nohavice taktika, čelenka vonkajšie, camo módne nohavice muž, farebné camo nohavice muž, kryt zbraň, hra vonku, puzdro na suchý zips, , spanker, gore tex nohavice, excel quartz hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet