Diamond Maľovanie Príslušenstvo Diamond Umenie Zásobník Organizátor Diamond Maliarske Náradie Multi-Loď Držiak pre Zásobník Jar Kontajnerov

€6.54


Perfektný Dizajn: Diamant Maľovanie Príslušenstvo možno flexibilne kombinovať a vrstviť a efektívne riadiť diamanty, robí si prácu na diamant maľovanie tak oveľa jednoduchšie a nemal starať o diamanty rozliatiu všade. Oveľa viac príjemný a bezproblémový zážitok.

Široko používané: to umožňuje, aby proces viac farieb diamantov naraz, pričom kontajner a diamond zásobník spolu. Sú naskladané pružne a nie zaberajú veľa miesta.na to, aby ste sa oveľa jednoduchšie spravovať vaše diamanty

Šetrné k životnému Prostrediu Materiál: Vysoko-kvalitného plastu, flexibilné a odolné, nie ľahko zlomiť. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: diamont maľovanie na notebook, diamond umenie súpravy maľovanie cadres, 5d diamantového nástroja, av diamond obrazy, diamand maľovanie komplet, diamant farby, red diamond maľovanie voskom, 5d diamant farby, diamod paiting, diamond maľovanie prihlásenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet