AIIOU Sexy Čipka priesvitný Set spodnej Bielizne Ženy, Horúce Erotické Open Cup Bra Lenceria Sexy Kostýmy Žena Duté Z G-string Obväz Bielizeň

€8.58


Popis

Značka:Aiiou

Farba: Ako zobraziť na obrázku

Sezóna:Všetky

Čistá Hmotnosť:0.09 KG

Package:1PCS

Tabuľka Veľkostí

Vybrať správnu veľkosť pre vás. Veľkosť je len orientačný,ak si nie ste istí veľkosťou,pls napíšte nám vašu presnú tela meranie ,aby sme mohli dať vám nejaký návrh, ako si vybrať správnu veľkosť,vďaka za pochopenie

Zobraziť Produkt

Zásielky:

1.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená., prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je corret a telefónne číslo je tovar.

2.Budeme vás informovať, ak spôsob dopravy sa zmení, tak prosím majte na dotyk.

3.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania. Nemôžeme Zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

4.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

5.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Spätná väzba

Ak ste spokojní, prosím, dať 5 hviezd chválu ; ak nie je spokojný, prosím, neponáhľajte sa, aby závery, povzbudenie a návrhy pre nás je veľmi dôležité, akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás, poskytneme vám najlepšie riešenie!

Teplé riadka

1.Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali, Prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám poskytnúť služby najvyššej kvality a úľavy.

2.Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.

O Nás

Sme dlhodobým zameraním na oblečenie produktov spoločnosti, máme bohaté skúsenosti, vieme poskytnúť prispôsobené produkty pre jednotlivca .Máme stabilné zásob, vynikajúce produkty, služby najvyššej kvality, rýchle dodanie, milovala mnoho zákazníkov. usilujeme sa byť vašim dlhodobým obchodným partnerom, spokojnosť zákazníka je náš konečný cieľ, budeme vždy problém.

Štítky: open cup korzet čierna, gay singlet, underbust podprsenka otvorené, b pohára bh, galter priesvitný set spodnej bielizne, obyčajný pohár podprsenka, otvorte push up, spodná bielizeň ženy, sexy korzet open cup, podprsenka ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet