Vysoká Kvalita MICRO MinimOSD Minim OSD Mini OSD W/ KV Tím MOD Pre Naze32 Letu Regulátora

€3.96


Micro MinimOSD so všetkými funkciami, veľmi popuar WiteSpy KV Tím modded OSD, ale v 16x16mm veľkosť. Nemá DC/DC converter, to znamená menej tepla pri vypnutom letový dispečer. Micro MinimOSD je rovnaký ako staršie MinimOSD hardvér, ale bol upravený využiť vlastné firmware voľby. Môžete si vybrať, firmvér, ktorý je MAVLink kompatibilný pre ArduCopter, alebo MultiWii Sériové kompatibilný pre MultiWii a Baseflight / Cleanflight kontrolu dosky. Môžete pripojiť dve batérie až 4S, takže vidíte hlavné letu napätie batérie. druhý port umožní, aby vaše FPV napätie batérie na displeji, rovnako. Popis: NO DC/DC converter, moc rada cez 5 voltov FTDI kábel kompatibilný pinoutom Štandardné 6-pin ISP hlavičky Dve LED indikátory ATmega328P s pre arduino bootloader MAX7456 monochromatické na obrazovke 16 x 16 mm Veľkosť Podložky pre Analógové alebo Digitálne PWM RSSI signál Pad pre spojenie Aktuálneho Senzor ATmega328P s pre arduino bootloader Samostatný, alebo s APM / Flip / Flip32+ letu radiče Tieto úpravy umožňujú priame spojenie dvoch batérií (až 4S) Tento hardvér mať hardvéru mody pre tento firmware, a stavia ich do RTF riešenie. Táto Doska môže byť použitý len ako normálne OSD pre APM alebo môže byť použitý s MWC KV Tím Mod. Dva nezávislé napájacie úseky s indikátorom LED na každom. Spájky prepojky pre kombinovanie napájania sekcie

Spájky jumper pre PAL video možnosť +5V 500mA regulátor až +12V dodanie vstup Vystavení skúšobné body pre HSYNC a LOS Balík v cene: 1 x Micro Minim OSD dosky 2 x čapy (sady)

Štítky: led prekrytie, minimosd, 0 osd, box dna, dispečer letovej, rc pneumatiky, micro osd, subtwo mech mod, skrinka elektroniky, 6ch.


( 0 Hodnotenie )

Počet