Rovan RC Zadný Náboj Kit & Ložisko Držiak sa Hodí HPI Baja 5b SS 5T KM Buggy & Truck

€5.79


Rovan RC Zadný Náboj Kit & Ložisko Držiak sa Hodí HPI Baja 5b SS 5T KM Buggy & Truck Popis Produktu

Rovan zadné čierne plastové hub auta s ložisko držiak a 3 stupeň podložka

Hodí HPI Baja 5B 5T, Kráľ Motor a Rovan Baja kočíky a nákladné automobily

Obsahuje 1 hub, 1 ložisko držiak a 1 podložka. (na jednej strane Baja, predám 2 ak potrebujete oboch stranách)

PLATBY

Platba musí byť vykonaná do 48 hodín od jej zakúpenia. Prijímame PayPal, Objavovať, Visa, mastercard a American Express. Prosím, kontaktujte nás pre bližšie informácie. Medzinárodné kupujúci môže zaplatiť dovozné clo, dane a poplatky, obvykle zbiera na doručenie alebo vyzdvihnutie. Kupujúci je zodpovedný za tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad pred ponúkanie/nákup zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú.

DOPRAVA

Kontaktujte nás, ak eBay nemôže vypočítať medzinárodné prepravné náklady alebo ak suma sa mi zdá príliš vysoká. Budeme robiť čo môžeme upraviť poštovné, ak môžeme. Kliknite sem a kontaktujte nás.

Všetky položky sú nové v krabici, v sklade a je pripravený na lode z New York, USA. Všetky položky sú dodávané do 2 pracovných dní po platbe vyjasní. Sme skontrolujte všetky produkty sú pred odoslaním na zabezpečenie kvality. Položky dodávané v USA zvyčajne trvať 2-7 dní. Máme loď po celom svete pomocou UPS a USPS Prioritu Mail. Kontaktujte nás pre cenovú ponuku pre medzinárodnú dopravu alebo si to vypočítať cez eBay. Niekedy eBay nie vypočítať prepravné správne, mnohokrát je to lacnejšie, než to, čo eBay vypočíta, prosím, kontaktujte nás pre presný citát pre medzinárodnú dopravu. Medzinárodná doprava trvá asi 3-14 dní, v závislosti na zvyky krajiny určenia. Všetky clá, dane, poplatky od cieľovej krajiny sú zodpovednosť kupujúci. Snažíme sa o to, aby tieto poplatky na minimum. Oneskorenie môže nastať v dôsledku colných kontrol. Ponúkame kombinované prepravy, kontaktujte nás na zľavy.

SLUŽBY ZÁKAZNÍKOM

Vážime si našich zákazníkov a snažíme sa poskytovať vynikajúce služby zákazníkom. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli problém vyriešiť.

PODMIENKY PREDAJA

ZRIEKNUTIE sa, vzdanie sa práva A zodpovednosti za škodu: Kupujúci je nákup alebo umiestnenie ponuky na Položku: Kupujúci prijíma Položky v aktuálnom znení/je podmienkou. Kupujúci súhlasí s tým, že, že, že si prečítali a súhlasíte, že budete dodržiavať všetky Podmienky v rámci tohto zoznamu. Kupujúci má možnosť kontaktovať Predajcu opýtať na akékoľvek otázky týkajúce sa tejto Položky pred nákupom. Kupujúci berie na vedomie, sme ani výrobca tejto Položky ani zástupca výrobcu. Kupujúci vzdáva akejkoľvek zodpovednosti Predávajúceho a pohľadávky voči Predávajúcemu na náhradu škody, straty, náklady, zranenia, pokút, nákladov, poplatkov za právne zastúpenie a záväzky akéhokoľvek druhu, či v deliktu, zmluvy, záruky alebo objektívnej zodpovednosti, vrátane, bez obmedzenia, ktoré vzniknú následkom zranenia alebo smrť osôb a škody na majetku, ktoré vyplývajú z, alebo vyplývajúce z alebo v spojení s používaním, stav, doprava, služby, držby, prenájom alebo predaj tejto Položky, straty alebo záväzky v dôsledku nedbalosti, porušenia záruky, diely, práce, oneskorenie alebo prerušenie obchodnej činnosti Kupujúcim alebo tretími stranami, a meškanie zásielok, práca prerušenie, poruchy upozorniť, prevádzkové nedostatky alebo chyby, poruchy, štrajky, skutky Boha, alebo iné príčiny (či tieto príčiny sú možné sa vyhnúť, alebo nie), spôsobené úplne alebo čiastočne, priamo alebo nepriamo Kupujúcim, Predávajúcim, jeho zamestnanci, zástupcovia, zamestnanci alebo tretích strán (ďalej spoločne len "uvedené pohľadávky"). Za žiadnych okolností nie je Predávajúci zodpovedný za špeciálne, nepriame, náhodné alebo následné škody, dokonca aj vtedy, ak Kupujúci boli informovaní o ich možnosti existencie. Kupujúci súhlasí s tým, že odškodníte, budete obhajovať a chrániť Predávajúci kryť pred a voči akýmkoľvek a všetkým uvedených nárokov. Predávajúci týmto odmieta všetky záruky, výslovné alebo odvodené, s ohľadom na tejto Položky, vrátane, bez obmedzenia, akejkoľvek implikovanej záruky obchodovateľnosti, vhodnosti pre konkrétny účel, alebo že je Položka zadarmo z skryté vady. "Chybný o Príchode" pohľadávky musí byť predložená do 14 dní od prijatia Tovaru. Predávajúci môže vybrať buď poslať náhradné diely, problém kupujúceho na vrátenie peňazí alebo výmenu príslušná položka.

inkfrog terapeak

i000000

inkFrog Analytics

Štítky: mercedes koliesko držiaka, arduino koliesko držiaka, baja rovan, ovocie trap, baja 5b koliesko, baja, baja zadné, rc kryty kolies, rc kolies brzdy, baja 5b predné.


( 0 Hodnotenie )

Počet