Autorádio 2 Din Android 10 DVD GPS autoradio audio pre Opel Astra H G J Antara corsa vectra Vivaro astra H, zafira b 2din stereo

€103.90


Zámorské sklady

Máme ruskej Španielsko Poľsko sklade, ak si kúpite výrobok z týchto skladu colný poplatok za žiadne DAŇOVÉ poplatok, a žiadny iný poplatok , a budete prijaté zásielky 3-7 dní, ak sa žiadne špeciálne podmienky. A zahraničných produkt cenu nižšiu, ako je čínsky produkt, cena , tak, že zvolíte tieto sklad výrobkov je lepšou voľbou pre vás.

Vitajte v našom obchode-DadeTechnology Co., S.r.o. Náš obchod Odkaz: 1. DARČEK=nástroje+MIC+ kópia mapy do GPS vo vnútri( môžete použiť gps priamo, neobsahuje mapu karta) 2. máme RUSKEJ skladu v MOSKVE, ŠPANIELSKO SKLADU a Čínsky skladu. 3. rádio čip je 6686. to je najlepšie rádio čip, v súčasnosti trh, 4. Zosilňovač IC TDA7851L, to je najlepší Zosilňovač IC v súčasnosti na trhu 5.DSP=digitálny zosilňovač systém (voliteľné). DSP, aby auto kvalitu zvuku lepšie, viac ako predtým. to vám dokonalý zvuk hudby. 6. toto rádio podporu carplay funkciu (voliteľné) 7. toto rádio vypne sa, keď tlačidlo presunúť von z auta. Vo všetkých trhových všetky rádiové majú rovnakú chorobu. dúfam, že sa vám to vedieť podrobnosti toto rádio mať oneskorenie vypnite funkciu, táto funkcia sa používa, len keď auto vypnutie ACC len. Máme na mysli, že ak si iba chcete vypnúť auto ACC, rádio vypne oneskorenie závisí od vašich nastaviť. Ak auto vypnutie 100%. Rádio canrsquot práci ísť na, to vypne v rovnakom čase. 8. táto položka č diaľkového ovládania. neobsahuje diaľkové ovládanie pôvodne. IR diery nemusia zahŕňať IČ čip. avšak je podpora riadiť koleso funkciu. 9. prepínač svetlo má mnoho farieb, môžete si vybrať akúkoľvek farbu, ako si prajete. CCD HD zozadu camrera: AHD parkovacia kamera: 4 G: OBD: DVR: AHD DVR: DAB: TMPS:

PX6 CPU

PX6 je najlepšie čip vo všetkých trhu v súčasnosti je práca najrýchlejšie ako všetky ostatné typu. ANTUTU skóre 160770, že lepšie ako 7853 4G+64 G, je to lepšie ako PX5, že lepšie ako všetky ostatné 4+64 G typu vo všetkých trhu. PX6 rádio môžete stiahnuť viac druhov android APLIKÁCIÍ z android marketu, a APP môže fungovať lepšie ako iné rádiové typu.

Po inštalácii

zelená značka auta môžete nainštalovať naše rádio. Červená značka auta rádio veľkosti, rôzne so nášho výrobku a nie je možné nainštalovať. Ak ste stále nejasné, prosím zanechať odkaz na náš zákaznícky servis a pomôžu vám.

S DVD AUTORÁDIA:

Rádio čip a zosilňovač čip

Rádio použiť najlepšie rádio čip-NXP6686 a najlepší zosilňovač čip-TDA7851L.

NXP6686 čip lepšie than7708,6851 alebo akékoľvek iné rádio čip, je najlepšie rádio čip na trhu v súčasnosti. Dobré rádio čip, aby rádiového signálu viac a viac silnejší

TDA7851L je najlepšie amplfier IC na trhu v súčasnosti. Je to lepšie ako 7388 a všetkých ostatných. Na to, aby auto kvalitu zvuku lepšie ako iné rádiové typu. Ak potrebujete najlepšiu kvalitu zvuku , odporúčame vám vybrať DSP funkcie príliš , DSP je digitálny zosilňovač systém, ponúka najlepší zvuk quatity.

Rádio

to patrí stavať v rádio funkcia , podpora FM AM RDS, (v súčasnosti len euro krajine, RDS signál, Ostatné krajiny sa môžu používať FM, AM,)Naše rádio použiť najlepšie rádio čip, vo všetkých trhu, to majú lepšie rádiového signálu. Pred použitím rádio , prosím, nezabudnite pripojiť ANT linky na iné ANT line alebo AMP riadku, ak zabudnete pripojiť tento riadok, rádio signálu veľmi zlé.

Stavať v caply a android oboch

Toto rádio patria stavať v bezdrôtovej CAPLAY a android AUTO dve funkcie oboch (táto funkcia je voliteľná funkcia), môžete pripojenie vášho mobilného telefónu na rádio cez ZIINK app. Potom môžete použiť naše rádio displej ovládanie vášho mobilného telefónu, môžete uskutočniť hovor ,počúvať mobilný telefón, hudba,alebo chek mobilný telefón súboru na obrazovke rádio.

externé Caplay

Ak sa vám nepáči stavať v Caplay , môžete si vybrať nižšie biele vonkajšie Caplay .

Podpora vola koliesko ovládania

Naša predajňa všetky rádia, podpora vola koliesko ovládania. riadiť vaše auto koliesko, môžete ovládať naše rádio po inštaláciu rádia. (avšak riadiť koleso stránka je prázdna normálne. if you nádeje vidieť tlačidlá v riadiť koleso strane , práve ste mali pripojiť TLAČIDLO linka na auto riadiť koleso line , potom uvidíte všetky vola koliesko na stránku)

Ak vola koliesko nie je práca , prosím , nebojte sa, nechcem spor, prosím zanechať správu na nás, pomôžeme vám a bude to fungovať 100%

DSP

DSP je digitálny zosilňovač systém, to pomocou digitálneho signálu, je aby auto zvuk quatity lepšie, viac ako predtým. PX5 PX6 DSP je najlepšie DSP v trhu, v skutočnosti, please don ' t care EQ množstvo, prosím, cítiť našu px5/px6 rádio kvalita zvuku je veľmi dobrá.

PX5/PX6 DSP obsahujú mnoho stránok,môžete nastavenia mnohých parametrov, ako si prajete ,prosím pozrite si nižšie stránky.

Úplná AV výstup funkcia

Toto rádio mať plný AV výstup funkcia (voliteľné), táto funkcia dať mnoho vtipné na Deti a rodiny, na zadnom sedadle sa na dlhú cestu, môžu sledovať TELEVÍZNE relácie, filmy, kreslené filmy, sledovať video na Youtube,MV alebo iné videá

Štítky: astra g, opel, autorádio, bluetooth autorádio, astra j opel, dab opel insignia, reproduktor, 2 din rádio pre android, auto nabíjačka, usb, opel astra, 2 din rádio.


( 4 Hodnotenie )

Počet