10Pcs Mini Tin Box Plechovky s vrchných Viečka Krémy Jar Krabice Kolo Balzam na Pery, Plechovky Kontajnerov pre Make-Up Vzoriek Mlieko

€3.30


10Pcs Mini Tin Box Plechovky s vrchných Viečka Zapečatené Jar Krabice Okrúhle Kovové Balzam na Pery, Plechovky Kontajnerov pre Uloženie Make-Up Vzoriek Balzam na Pery, Krémy, Emulzie Sviečky

Nastaviť Zahŕňajú : 10 Pack Kovových Kontajnerov

Stav : Úplne Nové

Materiál : Hliník

Farba : Sliver(ako obrázky zobraziť)

Funkcie :

Materiál : Vyrobené z hliníka, odolný a ľahký, vhodný pre cestovanie, doma, v kancelárii, dielni alebo na školské použitie.

Skrutka Otvorenie : Skrutka twist top zaisťuje, že vaše výrobky zostať svieži a nie úniku alebo rozliatia von.

Dobre Navrhnuté : Guľaté hrany a hladký povrch, aby sa vaša ruka zranených z okraja tip kovov, trezor otvoriť a zatvoriť.

Dobrý Výkon : Tieto hliníkové skladovacie nádoby môžu organizovať mnohé malé predmety a pomôže udržať preč nepríjemnosť z neporiadok zatiaľ čo vy môžete ľahko nosiť a ukladať ich.

Široko Používané : Dobré pre skladovanie, prepravu a DIY, ako je skladovanie tlačidlá, skrutky, sliz, iné drobné predmety, atď.; Aj oblek pre mini sviečky a DIY plavidlá.

Popis Výrobku :

30ml Hliníkové Kolo Plechovky Skladovanie Jar Kontajnerov Box.

S press-horný kryt, eliminuje riziko topenia alebo netesné.

Top viečka obsahovať pena podložky na zlepšenie tesniaci výkon.

Tieto plechovky hladko zapadnú do vrecka, kabelky, kabelky, pack späť, alebo batožiny.

Ideálny pre DIY pery balms, prášky, party láskavosti, cukríky, mincovne, vitamíny, alebo zahrnúť do darčeky.

Veľkosť :

Kapacita: 30 ml

Vonkajší priemer: 2.08 palec/5.2 cm

Hĺbka: 0.8 cm/2 cm

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: živica váza, sviečky prázdne jar, sviečka pre jar, hliníkové jar, hliníkový rámček, balzam na pery plniaci zásobník filipíny, eroma sviečka pohárov, tkanivo kovov cín box, novinka darček plechovky, skladovanie kontajnerov.


( 0 Hodnotenie )

Počet