30 Mriežky Plastové Vajíčko Box Potravín Kontajner Vajcia Chladnička Organizátor S Vekom A Zásuvky Domácej Kuchyni Transparentné Prípade Vajcia Box

€9.07


30 Mriežky Plastové Vajíčko Box Potravín Kontajner Vajcia Chladnička Organizátor S Vekom A Zásuvky Domácej Kuchyni Transparentné Prípade Vajcia Box

Odrážky: 1、High-kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného PP plastu, úložný box je transparentné a krásne. Jeho veľkosť: cca 26*8.5*34 cm.

2、Jednoduché Použitie: zásuvka typu čerstvé-vedenie box je protiprachová a vlhkosti-dôkaz. Je hladký, keď používate, vhodnejšie použiť a čisté.

3、Super-veľké Kapacita: úložný box je možné stohovať, aby ušetrili priestor v chladničke.

4、30 Vajec Skladovanie: výrobok Sa môže uchovávať 30 vajcia v čase, čerstvo uložené v chladničke, elegantný a krásny.

5、Široké použitie: Veľmi vhodné pre skladovanie v kuchyni chladnička, mini chladnička, Prívesy, karavany a office chladničky.

Vajcia Úložný Stojan Jednej Vrstvy 30 Grid Japonskej High-Grade Anti-Kolízie S Vekom A Zásuvky Položený Kuchyňa Chladnička Úložný Box

Funkcie: PS materiál, trvanlivé, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, veľká-kapacita, elegantné a krásne, úsporné, pohodlné a praktické.

Špecifikácia:

Názov: Vajcia Úložný Box

Materiál: PP

Funkcia: chlade

Farba: transparentná

Veľkosť produktu: o 26*8.5*34 cm/10.24*3.35*13.38 v

Skladovanie: 30 vajcia

Skladovanie scéna: kuchyňa, chladnička

Balenie Zoznam:

1*Vajcia Úložný Box

Poznámka:

1. Merané ručne, môže byť tolereance 1-2cm.

2. Keďže monitory nie sú kalibrované isté, že farby položky v aplikácii fotografie zobrazené na monitore počítača sa môže mierne líšiť. Dúfam, že sa vám nemôže pochopiť!

Štítky: chlieb držiteľ, dopravca cestovné, mickey mouse kufor, 30 držiak na vajcia, big box knedľa, box chlieb, organizátor pre vrecák dreva, knedľa boxy, stojan na vajcia, 30 vajec skladovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet