Stručné Pevné som v tvare Malého Psa na Vodítku Pitbull Nastaviteľný Šteňa Postroj Vesta Beagle Pet Príslušenstvo Mačky, Produkty Pre domáce Zvieratá

€3.42


Poradie hodnota je menšia ako 5 AMERICKÝCH dolárov. Predvolené je poslať ekonomickej oblasti logistiky. Ak nie je logistiky dopytu prosím pridajte doprava cenový rozdiel.

Meno: I-tvarované psa na postroj Platné sezóny: všetky ročné obdobia Materiál: nylon Vhodné pre: Malé stredné psy, mačky, Farba: Červená, ružová, čierna, modrá, zelená Hmotnosť: 50g Rozmery: vodítku, dĺžka 120 cm, šírka 1 cm, hrudník rozmedzí 21-34 cm,krku rozsah 17-27 cm.

1. Pri objednávke hodnota je menšia ako 5 dolárov, zašleme ekonomickej oblasti logistiky, ako je Čína, Post Obyčajný Malý balík Plus, Yanwen Ekonomické Air Mail, www.tantra-egypt.sk Šetrič Poštovné a pod. podľa odporúčania platformy. Pri objednávke suma je vyššia ako 5 dolárov, vyberieme Čína Príspevok Registrované Air Mail, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, na Špeciálnej dráhe-YW, epacket a iné štandardné logistiky podľa odporúčania platformy. Ak objednávku hodnota je menšia ako 5 dolárov a budete musieť zvoliť štandardné logistiky, prosím kontaktujte zákaznícky servis na doplnenie doprava cenový rozdiel.

2. Dostanete tovar by mal trvať 15-35 pracovných dní (Brazília je 15-60 dni). Ak nechcete dostávať tovaru, nás prosím kontaktujte. Budeme sledovať tovaru, a odpovedať vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Počas sviatočné (Vianoce, lunárny nový rok) dodacia lehota môže byť dlhšia, než je obvyklé. Prosím pridajte 5-10 deň omeškania.

1. ak bol tovar poškodený v priebehu prepravy, výmenný nákladnej znáša nás, ak kupujúci z dôvodu veľkosti, farby a iné otázky je potrebné sa vrátil, poštovné hradí kupujúci sám.

2. kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní po doručení, ak si chcú vymeniť chybné alebo nesprávne zásielky.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

1.Žiadame, aby ste ihneď nás kontaktujte befoere ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.(1-2 dni, aby vám primerané zadosťučinenie s riešením).

2.Ak sa vám páči tento produkt, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek.

Štítky: pes har, yorkie šteňa príslušenstvo, mačka príslušenstvo scool, väzby domáce zvieratá, muž mačka postroj, diamond psa pásu, lepim, barbi tričko, obrázok pitbull, pes.


( 4 Hodnotenie )

Počet