Vojenské Taktické Psa na Postroj K9 Pre Stredne Veľké Psy nemeckého Ovčiaka pracovné školenia Lov vesta postroje pes príslušenstvo

€12.44


Vojenské Taktické Psa na Postroj K9 Pre Stredne Veľké Psy nemeckého Ovčiaka pracovné školenia Lov vesta postroje pes príslušenstvo M/L/XL dropshipping.

Funkcia:

1. Názov produktu: vysoko kvalitné taktické psie oblečenie 2. Farba: čierna, blato farba, armáda farba, maskovanie farieb 3. Veľkosť: M/L/XL 4. Použiť objekty: šteniatka, v strednom veku psov dospelých psov. Odolný Materiál, & Mäkké Čalúnená: s našimi vysoko kvalitného nylonu 1000D a dobre polstrované vo všetkých tlak oblasti pre pohodlné nosenie. Ľahko Nastaviteľný Psa na Postroj: 4 rýchle uvoľnenie pracky pre ľahké dať zapnúť a vypnúť, keď poskytuje extra bezpečnosť; S jedným najvyššie rukoväť pre vášho psa viesť & kontroly a jeden V-krúžok na prednej strane pre psa na vodítku prílohu. MOLLE Systém: Každá strana má dve MOLLE popruhy, ako aj obruč & slučky pásov panel ľahko pripojiť molle tašky alebo ID panely. K dispozícii v 4 farbách a 3 veľkosť: meria okolo vášho psa hrudníka získať správne nosenie. (Meranie graf odkaz na obrázok)

Veľkosť:M/L/XL

Veľkosť

Krk veľkosť

Veľkosť hrudníka

Hmotnosť psa

M

52-70 cm

60-78 cm

15-45 kg

L

62-80 cm

70-88 cm

30-60 kg

XL

72-95 cm

80-105 cm

50-80 kg

package:

1* postroj psa

Poznámka: Vzhľadom k výrobku, je novo madeThere bude cítiť zložiek. Vôňa budú vypúšťané do 1-3 dní. Ďakujeme vám za vašu podporu a porozumenie, ďakujem 【 O tom, ako si vybrať veľkosť] vyzýva: veľkosť merané ručne, takže to môže byť trochu 1-2 cm rozdiel. Môžete sa obrátiť na nášho veľkosť predtým, než sa rozhodnete veľkosť. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. Ďakujeme! 【 Kúpiť S Celkom Istí] vyzýva:sme sa ponúka 100% spokojnosť zaručená alebo vaše peniaze späť. Ak máte akékoľvek otázky, s postroj psa. prosím, neváhajte nás kontaktovať.ďakujem.

【 Podporu dropshipping] vyzýva: Žiadne faktúry, QR kódy, promočnými akciami alebo naše značky logo v zásielok.

Štítky: pes postroj tlač, vojenská taktická vesta muž, aeropress káva, pes postroj taktika, amazon taktická vesta psa, obojok psa, love jeleňa vesta, vojenské triedy postroj psa, pastier, pes taktika vesta.


( 1 Hodnotenie )

Počet