Nové Nastaviteľná Veľkosť Korálky Korálky Náramok Z Nerezovej Ocele, 3 Farby Vysokej Kvality Náramky Pre Ženy Šperky Pulseras Veľkoobchod

€3.44


5168

5169

Nové Nastaviteľná Veľkosť Korálky Korálky Náramok Z Nerezovej Ocele, 3 Farby Vysokej Kvality Náramky Pre Ženy Darček Pulseras Šperky Veľkoobchod

Vyrobený 316L Nerezovej ocele materiál, 3 farby,

Žltá zlatá farba je pozlátený 18K,

Veľkosť: Celková dĺžka reťazca Maximálne 280 cm, môže byť nastaviteľné.

1. Sme naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/UPS alebo v Singapure Post / Čína Príspevok ,na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky:

Poštovné Spôsobom(zdarma)

Delivey Čas

Objednané Množstvo

Čína Príspevok Air Mail

15-60 pracovných dní

Singapur Post Air Mail

10-30 pracovných dní

>=$20

EMS

8 až 12 pracovných dní

>=$180

DHL/ UPS/Fedex/ TNT

3-8 pracovných dní

>=$180

2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie.

Vráti

Ak nášho tovaru mať problém,ako je chybné,poškodené alebo zle z vašej objednávky, sa vracia sú povolené do 7 dní od prijatia tovaru a vrátil položka by mala ešte v pôvodnom obale.Garantujeme vrátenie peňazí do 30 dní..

Otázky a spätnú väzbu

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím, chatovať so mnou teraz alebo zaslať e-mail na nás. Sme odpoveď, že všetky naše e-Maily do 24 hodín alebo menej. Prosím, zanechajte nám 5 Star Pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka za váš čas a tešíme sa na podnikanie s vami.

Štítky: pančuchové nohavice módne francúzsko, s10e peňaženky prípade roztomilý, tlačidlo napájania česť 4c, s10e chytrý telefón prípade, ruže dyi ako háčkovanie, ženy egagement krúžky, parochňa bob humair vlasov 4, svadobné miesto vonku, pracovné rukavice nebezpečné.


( 1 Hodnotenie )

Počet