Keramické tkané lano náramok žena náramky pre ženy ručne vyrábané šperky ruke náramok drôt náramok náramok nastaviteľné dievčatá dary

€4.25


Čína je pôvodcom keramiky,Po tisíce rokov, má vysokú kultúrnu hodnotu. S neustálym rozvojom moderných keramických umenie a vzostup keramické umenie, keramické šperky priemyslu má aj prosperoval. Nové formy umenia-výrobu keramických šperkov, má širokú škálu výrobkov, ako sú náhrdelníky, náramky, náušnice, prívesky, a tak ďalej. Keramické šperky s nízkou spotrebou materiálu, nízka cena a vysoká teplota spaľovania, to môže odstrániť škodlivých látok v materiáloch ,to je viac pravdepodobné, že víťazstvo spotrebiteľov, pozornosť a priazeň. Keramické šperky je bohaté na materiály a tvary, a jeho výzdoba metódy a výrobnej techniky sú rôznorodejšie. To sa zmení aj ľudia to prirodzené dojem, keramické výrobky a otvára nové výkon priestor pre moderné keramické čl.

Štítky: 6 xlr kábel, 5 20ml fľašu, 1356 dual cpu, 5 2a 10 napájania, 8mp dahua mic, 8 doskové hry, 8 auta senzory, 100 oxymeter, 2 trubice hookah.


( 0 Hodnotenie )

Počet