Montáž Pomocných Off-Road LED Hmlové Svetlo Práce Svetlá LED Hlavica Pre Ford F150 SVT Raptor Nárazníka Montáž Zátvorkách Flyaurora

€23.47


Montáž Pomocných Off-Road LED Hmlové Svetlo Práce Svetlá LED Hlavica Pre Ford F150 SVT Raptor Nárazníka Montáž Zátvorkách Flyaurora

Fit: 2010-2018 Ford F150 SVT Raptor (miesto: Hmly na čítanie otvor v prednej dolnej nárazníka) Tieto zátvorkách sa zmestí 4 palcový Námestie LED Hmlové Svetlo, ako je znázornené na obrázku. Montážny návod nie je súčasťou balenia a vŕtanie pre inštaláciu je potrebný. Dokonale ladí s pôvodné montážne body Sofistikované elegantný dizajn dodáva agresívny vzhľad vášho vozidla Balenie obsahuje: Jeden pár držiaky -Farba: Čierna -balenie Obsahuje: 1 pár montážne držiaky (Montáž Hardvéru nie je súčasťou balenia)

Pre Ford F150 SVT Raptor pred 2017-2018

Teplé riadka

1.Objednávky bude dodaný v priebehu 3-7(s Výnimkou Číny Dovolenku) pracovný deň po platby vymazané. Všetky položky, ktoré budú testované v predstihu pred odoslaním von. 2.Čas spracovania by byť predĺžená, ak je horúce nákupnej sezóny,niečo, prosím, kontaktujte vtip nám. 3.Ak tovar prišiel miestnych produktov tarify, je potrebné, aby zákazník zaplatí. 4.Ak vaše mesto je vzdialené oblasti. pošleme na iné prepravné alebo Čína príspevok( doručenie 30-60 dní). ak ste stále požiadavky poslať Urýchlilo Dopravu. budeme účtovať Vzdialenej poplatok.

O Flyaurora

Flyaurora je známa značka LED auto na čítanie.Spoločnosť integruje Výskum, Vývoj, výroba a predaj služby, a úsilie pre zákazníkov s high-kvalitné LED svetlomety, LED pracovná lampa, LED autofog lampa , LED pásy lampa atď z džípu a motocykle.

Štítky: 4x4, nárazník f150, ford raptor f 150, ford focu, hmla objímky, hliníkový držiak, raptor čierne, nárazník licencie, ford svt, f150.


( 0 Hodnotenie )

Počet