FHD 1080P Digitálny USB Mikroskop 220X Video Mikroskopom Kamera, videorekordér 4.3" LCD Displej Pre Telefón PCB Opravy Spájkovanie

€70.35


wy-plugin-štart

Horúce Tovaru

86,99 dolárov

$142.99

$169.99

179,99 dolárov

$126.99

$72.99

$126.99

$96.99

wy-plugin-end

Ako väčšina Andonstar mikroskopy, AD106/AD106S poskytuje veľký pracovný priestor pre používateľov.

V hornej časti objektívu môže ísť až 18 cm na základňu. A koniec objektívu môže ísť až o 11 cm vysoká. Medzitým, optické držiak môžete točiť o 360°, čo vlastne zväčšené pracovného priestoru veľa.

Teplo, olej, dym, a iné veci, ktoré by pravdepodobne polute alebo poškodiť vaše šošovky, riešime ich VŠETKY. Kryt objektívu chráni objektív od tras, pádu a pod. A potom, UV filter môže zabrániť polution a škody od základne smerom. Vlastne UV filter môže tiež znížiť odrážajú svetlá, ktorý poskytuje lepšiu kvalitu obrazu a lepšie pomocou skúseností.

poskytuje viacero svetelných zdrojov, z rôznych smerov. V tomto prípade, tam by bolo oveľa menej tiene a reflexie. Tento čas, poskytujeme tiež hnuteľného blok(voliteľné príslušenstvo), ktorý môže dať svetlo zo spodnej časti. Tento návrh by byť veľmi užitočné v niektorých oblastiach, ako napríklad šperky hodnotenia, biológia listov atď.

Aj keď sú tlačidlá na prednej strane monitora, tiež prichádza s AI vzdialené. Môžete urobiť niektoré jednoduché s ním pracovať, ako zachytiť videá a obrázky, alebo digitálne približovanie a odďaľovanie. Tlačidlá sú užitočné, ale keď obraz ide stovky krát hore, nechcete dokonca mierne triasla pri fotografovaní v takom prípade, objekt pokuse zachytiť môžu zmiznúť z dohľadu.

Každý vie, že plastový stojan je oveľa lacnejšie a ľahšie, než kovové, jeden. Ale žiadny z našich produktov tak ďaleko prichádza s plastový stojan. Prečo? Ako výrobca, samozrejme by sme chceli znížiť náklady, ale sme len nechcete náš drahý fotoaparát sa dodáva s vratky stojan, základňa, ktoré by bolo jednoduché zanechať stopy na alebo pravdepodobne rozpustiť, ak teplota ide príliš vysoká. Tiež, môžete povedať, rozdiel, keď si upraviť výšku tom: kovové jeden môže byť oveľa presnejšie. A byť presný je veľmi dôležité pre mikroskopy, najmä keď jej neustále približovať.

Počas spájkovanie alebo opravárenské práce, možno budeme musieť použiť teplovzdušné pištole, elektrické žehličky a iné nástroje na spájkovanie, ktoré môžu spôsobiť tepla a dymu. A tepla a dymu sú zlé pre objektív, najmä, keď je objektív je hlavne coverd plastového materiálu. V tomto prípade poskytujeme zákazníkom UV filter, ktorý dokáže nie len chrániť objektív, a tiež znižujú odraz a túlavých svetlá

Štítky: mikroskop videokamery, digitálny mikroskop profesionálny lcd, electron microscop, 101 lcd mikroskop, sklo monitora, microscop pre spájkovanie, microscop telefón opravy, fotoaparát microscop, mikroskop fhd hd, eakins lcd mikroskop.


( 0 Hodnotenie )

Počet